ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Βασίλης Τσιάρτας: Το Twitter τον «τελειώνει» μετά την αποκήρυξη από την οικογένειά του -«Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»
SOCIAL MEDIA

Ούτε… την ψήφο της μητέρας του δεν θα βρεις στις επερχόμενες εκλογές ο Βασίλης Τσιάρτας. Μπορεί η εν λόγω έκφραση να χρησιμοποιείται ως υπερβολή τις περισσότερες φορές, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απολύτως.
Αυτό διότι η μητέρα, αλλά και η αδερφή, του πρώην ποδοσφαιριστή προχώρησαν με ανακοίνωσή τους σε δημόσια αποδοκιμασία της επιλογής του να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.
Στη δήλωσή τους η μητέρα του Βασίλη Τσιάρτα, Σοφία, και η αδερφή του, Ελευθερία, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω (σ.σ. του Τσιάρτα) και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό».
Μάλιστα, βγάζοντας ακόμα περισσότερο τον Βασίλη Τσιάρτα… στη σέντρα, η μητέρα του και η αδερφή του αναφέρουν πως «ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».
«Είναι η ντροπή της οικογένειας»
Η εν λόγω είδηση δεν πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, απαρατήρητη από το ελληνικό Twitter, το οποίο με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο σχολίασε τα όσα συνέβησαν.
«Τον Τσιάρτα δε θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του ούτε η αδερφή του» γράφει ένας χρήστης, ο οποίος περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.
«Είναι και επίσημα η ντροπή της οικογένειας» θα γράψει ένας άλλος, για να συμπληρώσει κάποιος «να πούμε πάλι μπράβο στις κύριες Τσιάρτα».
Όλοι χρήστες απλώς δίνουν συγχαρητήρια στις δύο γυναίκες για αυτή τους την κίνηση, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που αναρωτιούνται πως γίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει μεγαλώσει με αυτή τη μητέρα να εν τέλει να έχει γίνει «ομοφοβικός και ρατσιστής».
- ΕΛΛΑΔΑ | 31.05.2025 | 13:19
Κρήτη: Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο - ΒΟΛΟΣ | 31.05.2025 | 13:14
Λεφόκαστρο: Το ψαροχώρι του Πηλίου με την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | 31.05.2025 | 13:06
"All We need is Love...", ένα αφιέρωμα στα τραγούδια των Beatles από τη Μικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.05.2025 | 13:02
Κουρέτας: Μεγαλύτερη αποκέντρωση σημαίνει περισσότερη δημοκρατία για τους πολίτες - ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 12:58
Μεγάλη προσέλευση ανέργων στην Ημέρα Καριέρας σήμερα στη Λάρισα-συμμετέχουν 43 θεσσαλικές επιχειρήσεις (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 12:37
Συνέδριο Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ στη Λάρισα : ΟΧΙ στην ενεργειακή εξάρτηση της χώρας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 12:25
Στο 25% η αποχή των υποψηφίων των ΕΠΑΛ σήμερα στη Λάρισα - πρεμιέρα με Έκθεση (ΦΩΤΟ) - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 31.05.2025 | 12:12
Τραμπ: Προανήγγειλε δασμούς 50% στις εισαγωγές χάλυβα
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.05.2025 | 18:16
Και από Τρίκαλα, Λάρισα οι πρώτοι από τους 7 κατηγορούμενους για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 30.05.2025 | 08:52
Νωρίς σήμερα η πίστωση για τις εννέα συνδεμένες, Δευτέρα οι σπόροι σποράς - ΛΑΡΙΣΑ | 30.05.2025 | 22:07
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο 53χρονος Γεώργιος Νταφούλης - ΛΑΡΙΣΑ | 30.05.2025 | 15:46
«Ισχαιμία του μυοκαρδίου» η αιτία θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Κλείνει ο φάκελος της υπόθεσης - ΛΑΡΙΣΑ | 30.05.2025 | 21:45
Ξεσήκωσαν το κέντρο της Λάρισας οι Πόντιοι φοιτητές για την αυριανή τους εκδήλωση (ΦΩΤΟ+video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 30.05.2025 | 19:34
Αποθρασύνθηκαν οι κυνηγοί χαλκού: Διέλυσαν μοτέρ μέρα μεσημέρι στις παρυφές της Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.05.2025 | 10:26
Πανελλήνιες 2025: Το θέμα της δημιουργικότητας των νέων σε σχέση με το σχολείο «έπεσε» στην Έκθεση - ΛΑΡΙΣΑ | 30.05.2025 | 15:50
Ατύχημα με παράσυρση εργαζόμενης από φορτηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας