Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Συνεργασία Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών με τον Όμιλο Unicert

Τι συζήτησαν

Συνεργασία Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών με τον Όμιλο Unicert
12.11.2019 | 18:29
Agronuts
Δαλαβίκας Bikes
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο των επαφών με Θεσσαλούς επιχειρηματίες η νεοσύστατη Πανελλήνια Συνομοσπονδία Θεσσαλών συναντήθηκε με τον Λαρισαίο Διευθύνοντα Σύμβουλο  του Ομίλου Unicert  Δρ. Δημήτρη Δερπάνη.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Δρ. Στέφανος Γ. Κούτρας αφού ενημέρωσε για τους σκοπούς της Συνομοσπονδίας συνεχάρη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο με δεδομένο ότι η Unicert  σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή δραστηριότητα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης  και ειδικότερα στον τομέα πιστοποίησης προσόντων.

Ένα ακόμα παράδειγμα, ότι οι Θεσσαλοί  διαπρέπουν και στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο Δρ. Δημήτρης Δερπάνης επεσήμανε και την δική του χαρά και τιμή για τη συνάντηση με το προεδρείο της Συνομοσπονδίας και δήλωσε ότι ο ίδιος, οι συνεργάτες του και ο Όμιλος Unicert θα σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια της Συνομοσπονδίας για την ανάδειξη των Θεσσαλών και της Θεσσαλίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε ότι προσφέρει 20 υποτροφίες δωρεάν  σε απόρους Θεσσαλούς  για την επιμόρφωση και πιστοποίηση στις νέες τεχνολογίες αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ. Επίσης ο Όμιλος στο πλαίσιο έναρξης συνεργασίας με την Συνομοσπονδία θα χορηγήσει 1000 υποτροφίες σε παιδιά Θεσσαλών για την αντίστοιχη πιστοποίηση με έκπτωση 50%.

width=673

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email της Συνομοσπονδίας έως 31/12/2019 [email protected].

Ο πρόεδρος κ Κούτρας ευχαρίστησε τον Όμιλο Unicert και εξήρε τη δραστηριότητα του Δρ Δημήτρη Δερπάνη και προσκάλεσε τον ίδιο και τους συνεργάτες του στη Κεντρική Εκδήλωση για την 138η επέτειο από την Απελευθέρωση της Θεσσαλίας την Κυριακή 1/12/2019 στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γεν. Γραμματέας της » Πανθεσσαλικής Στέγης» κ. Λάζαρος Καραούλης, η υπ.Δημοσίων Σχέσεων κ.Τατιανα Κόγια καθώς και ο Πρόεδρος των Θεσσαλών Πιερίας κ.Θωμας Σιάτρας. Από την πλευρά του ομίλου παρών ήταν και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Unicert Δημοσιογράφος κ. Αντώνης Λιάρος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και εγκαινίασε μια εξαιρετική συνεργασία».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^