ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ
Μεγάλο νοσοκομείο αποκαλύπτει την αλήθεια για τον καρκίνο
Τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο από το John Hopkins.

Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα κύτταρα δεν εντοπίζονται στις συνήθεις εξετάσεις εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε δισεκατομμύρια.Όταν ο ιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς πως δεν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, σημαίνει πως οι εξετάσεις δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν καρκινικά κύτταρα διότι το ποσοστό τους δεν καθίσταται ανιχνεύσιμο.
Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 μέχρι και περισσότερες από 10 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό , τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και ο σχηματισμός όγκων.
Όταν κάποιος έχει καρκίνο τότε αυτό υποδεικνύει πως παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Αυτά οφείλονται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες του τρόπου ζωής μας. Για να ξεπεραστούν αυτές οι διατροφικές ελλείψεις , πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Η χημειοθεραπεία δηλητηριάζει τα καρκινικά κύτταρα αλλά παράλληλα καταστρέφει και τα ραγδαία αναπτυσσόμενα υγιή κύτταρα στο μυελό των οστών, στην γαστρεντερική οδό και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο ήπαρ, στους νεφρούς, στην καρδιά, στους πνεύμονες κλπ.
Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και ταυτόχρονα καυτηριάζει, σημαδεύει και εξοντώνει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα.
Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος του όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή του όγκου. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό φορτίο τοξινών από χημειοθεραπείες και ακτινοβολία τότε το ανοσοποιητικό σύστημα είτε έχει κατασταλεί ή καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών.
Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων με το να μην τα τρέφουμε με τροφές που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν.
Με τι τρέφεται ο καρκίνος
Η ζάχαρη είναι τροφοδότης του καρκίνου. Σταματώντας τη ζάχαρη απομακρύνουμε μία σημαντική τροφοδοσία του καρκίνου. Σημείωση : τα υποκατάστατα ζάχαρης που παρασκευάζονται με ασπαρτάμη είναι επιβλαβή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο είναι το μέλι και η μελάσα αλλά σε μικρή ποσότητα. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτά το λευκό του χρώμα. Καλύτερη εναλλακτική είναι το θαλασσινό αλάτι.
Το γάλα προκαλεί το σώμα να παράγει βλέννα ιδίως στην γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας ή αμυγδάλων χωρίς προσθήκες γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.04.2025 | 21:50
Εκκαθάριση με απαλλαγές ΕΝΦΙΑ για πληγέντες από φυσικές καταστροφές και σε περιοχές της Θεσσαλίας - ΕΛΛΑΔΑ | 14.04.2025 | 21:42
Ένταση στη δίκη Κορκονέα: «Η Κωνσταντοπούλου χρησιμοποιεί τη δίκη για προσωπική προβολή» είπε η συνήγορός του - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 21:31
Μελέτη των κροτωγενών νοσημάτων των βοοειδών στον Τύρναβο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.04.2025 | 21:14
Ο δρόμος της Θεσσαλίας που ακουμπάει τον ουρανό -Ποιος είναι και που βρίσκεται - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 14.04.2025 | 21:08
Ιωάννα Τούνη: Χαμός για την αναφορά της στην Καρδίτσα – «Και πολύ σου πάει» - ΒΟΛΟΣ | 14.04.2025 | 20:54
Τραυματισμός 70χρονου δικυκλιστή στην παραλία του Βόλου - ΔΙΕΘΝΗ | 14.04.2025 | 20:44
Viral έγγραφο της CIA: Εξωγήινοι σε UFO επιτέθηκαν σε Σοβιετικούς στρατιώτες και τους μετέτρεψαν σε... πέτρα - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 19:39
«Χτυπήσαμε σε κάδο και το αυτοκίνητο πήρε φωτιά»-Δύο νεαροί διασωληνωμένοι από το τροχαίο στο Μεζούρλο (video)
- ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 09:33
Λάρισα – Βόλος: Κατέρρευσε ο νέος παραλιακός δρόμος Ρακοπόταμος–Κεραμίδι πριν παραδοθεί – Σοβαρές καταγγελίες (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 16:25
Αντιπαράθεση Κουρέτα – Αγοραστού για την κατάρρευση του παραλιακού άξονα στον Ρακοπόταμο (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 19:39
«Χτυπήσαμε σε κάδο και το αυτοκίνητο πήρε φωτιά»-Δύο νεαροί διασωληνωμένοι από το τροχαίο στο Μεζούρλο (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 09:43
Με συγκίνηση και ενθουσιασμό η τελετή Αγιασμού και η επίσημη έναρξη λειτουργίας της Φιλαρμονικής Σχολής Πλαταμώνα (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.04.2025 | 21:50
Εκκαθάριση με απαλλαγές ΕΝΦΙΑ για πληγέντες από φυσικές καταστροφές και σε περιοχές της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 11:44
Με κατάνυξη τελέστηκε η λειτουργία του ιερού ευχελαίου από τον Μητροπολίτη Λαρίσης στο ΓΝΛ (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.04.2025 | 18:39
Νέα μελέτη για να αποδειχθεί η αντοχή του οδικού έργου Ρακοπόταμος-Κεραμίδι (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.04.2025 | 12:49
Κινητοποίηση για τραυματισμό εργαζόμενου σε εργοτάξιο κοντά στον Αγιο Γεώργιο στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)