Ειδήσεις, νέα για Τρίκαλα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Πρεμιέρα χθες για το δήμαρχο Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιο Θαναση Μεριβάκη

Στο κέντρο Ποσειδώνιο της Γρκαδόνας παρουσίασε όλους τους υποψηφίους

Πρεμιέρα χθες για το δήμαρχο Φαρκαδόνας  και εκ νέου υποψήφιο Θαναση Μεριβάκη
22.04.2019 | 13:16

Χθες Κυριακή 21 Απριλίου στις 8 το βράδυ από το κέντρο «Ποσειδώνιο» στην Φαρκαδόνα ξεκίνησε και επίσημα για την «ανανέωση της εντολής» ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου κ. Θανάσης Μεριβάκης.

Ο Θανάσης Μεριβάκης  παρουσίασε τις θέσεις και αρχές του συνδυασμού του, αλλά και το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων, αλλά και των τοπικών συμβούλων που στηρίζουν την υποψηφιότητά του (υπάρχουν πυρήνες παντού).

Ο Θανάσης Μεριβάκης πορεύεται στη νέα εκλογική μάχη με όπλο του «την μια και μόνη αλήθεια» όπως λέει «και φυσικά το έργο μας».

Είναι χαρακτηριστικό ότι προωθήθηκαν κατά τη διάρκεια της 5ετούς θητείας του έργα άνω των 12 εκ. € και άλλαξε η εικόνα όλων των χωριών, τόνισε χαρακτηρισικά στην ομιλία του. «Δώσαμε μάχη με την καθημερινότητα, ξεμπλοκάραμε έργα που βάλτωναν για δεκαετίες και καταθέσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο πείθοντας για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων απόν την Περιφέρεια και Κοινοτικούς Πόρους.Αποδείξαμε πως ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Και έτσι θα συνεχίσουμε».

Όσον αφορά τη «μια και μόνη αλήθεια;»… Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψήφιος είπε χαρακτηριστικά: «Ανοίξαμε το γραφείο του δημάρχου σε όλους τους δημότες. Δουλέψαμε με εντιμότητα, διαφάνεια και ειλικρίνεια. Δεν μπήκαμε ποτέ στη λογική «κλειστών ομάδων» στην οποία συγκεκριμένοι άνθρωποι, για τα δικά τους συμφέροντα, προσπάθησαν να μας παρασύρουν. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν που δεν κάναμε χατίρια, ωστόσο να γνωρίζουν πως εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον των πολλών, των συνδημοτών μας».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Τρίκαλα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^