ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Δήμος Λαρισαίων: Ορκίστηκαν 13 μόνιμοι υπάλληλοι - Θ.Μαμάκος: «Βούληση για ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό»
Τους νέους υπαλλήλους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Δήμος Λαρισαίων: Ορκίστηκαν 13 μόνιμοι υπάλληλοι - Θ.Μαμάκος: «Βούληση για ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό»
Στην πρόσληψη 13 μονίμων υπαλλήλων, επιτυχόντων της προκήρυξης 8Κ/2024 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Αμαξοστασίου, Πρασίνου, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτισμού και Αθλητισμού προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων.
Τους νέους υπαλλήλους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, μαζί με τους Αντιδημάρχους Οικονομικών - Τουρισμού και Εξωστρέφειας, κ.Φώτη Τζατζάκη, Τεχνικών Υπηρεσιών, κ.Χρήστο Τερζούδη, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ.Δημήτρη Λεωνιδάκη, Πρασίνου, κ.Βάιο Κυριτσάκα και Πολιτισμού, κ.Θωμά Ρετσιάνη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα, Πέμπτη 16 Απριλίου.

Με την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας ο Δήμαρχος Λαρισαίων κι αφού καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους σημείωσε ότι είναι «μία σημαντική στιγμή για τον Δήμο», καθώς υπάρχει η «βούληση για ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό». «Όλους τους εργαζόμενους του Δήμου σας θεωρούμε συνεργάτες κι ως Δημοτική Αρχή επιθυμούμε να έχουμε μία ουσιαστική συνεργασία για το συμφέρον των πολιτών της Λάρισας», πρόσθεσε ο κ.Μαμάκος.

Με την ολοκλήρωση της τελετής ξεκινά και η επίσημη ανάληψη καθηκόντων των επιτυχόντων της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), οι οποίοι τοποθετούνται άμεσα σε οργανικές θέσεις του Δήμου.
Οι ειδικότητες των προσληφθέντων αφορούν, μεταξύ άλλων, σε οδηγούς, ηλεκτρολόγους, ηλεκτρονικούς, χειριστών μηχανημάτων έργου και τεχνικών οχημάτων.

- ΕΛΛΑΔΑ | 21.05.2026 | 15:47
Αναστολή καθηκόντων και ΕΔΕ για τον αναισθησιολόγο που ζήτησε φακελάκι από ασθενή - ΒΟΛΟΣ | 21.05.2026 | 14:24
Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο (video) - ΒΟΛΟΣ | 21.05.2026 | 14:18
Κουρέτας από τον Βόλο: “Το Μουσείο της Αργούς να είναι έτοιμο έως το 2027 - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.05.2026 | 14:11
Στο «κόκκινο» οι εξελίξεις στην ΑΕΛ Novibet: Οι νέοι ενδιαφερόμενοι και το «πράσινο φως» - ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 13:56
Δήμος Λαρισαίων: Αλλαγές σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νεάπολη – Σε εννέα οδούς οι παρεμβάσεις - ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 13:52
Δήμος Λαρισαίων: Αύριο, Παρασκευή, ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων στους Παιδικούς Σταθμούς - ΕΛΛΑΔΑ | 21.05.2026 | 13:41
Καιρός: Προειδοποίηση των Ιταλών μετεωρολόγων για την Ελλάδα - «Προσέξτε τις επόμενες ώρες» - ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 12:52
Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
- ΕΛΛΑΔΑ | 20.05.2026 | 13:10
Θρίλερ εν κινήσει στη Ναύπακτο: Τεράστιο φίδι μπλόκαρε το τιμόνι αυτοκινήτου - ΒΟΛΟΣ | 20.05.2026 | 10:04
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.05.2026 | 18:50
Αυτά είναι τα οικολογικά σχήματα που θα πληρωθούν το Μάιο - ΛΑΡΙΣΑ | 20.05.2026 | 18:10
Τραυματίας μετά από σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι στα Τάμπάκικα στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 09:50
Τακούδης- επικαιροποίηση: Βροχερός καιρός στη Θεσσαλία μέχρι Κυριακή χωρίς έντονα φαινόμενα (χαλάζι) - ΕΛΛΑΔΑ | 21.05.2026 | 13:41
Καιρός: Προειδοποίηση των Ιταλών μετεωρολόγων για την Ελλάδα - «Προσέξτε τις επόμενες ώρες» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 22:50
«Πρωταθλήτρια» στη νόσο Πάρκινσον η Θεσσαλία λόγω φυτοφαρμάκων! - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.05.2026 | 14:11
Στο «κόκκινο» οι εξελίξεις στην ΑΕΛ Novibet: Οι νέοι ενδιαφερόμενοι και το «πράσινο φως»













































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed