ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
«Πυρετός» στον ΑΣΚ για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τα εισιτήρια της αναμέτρησης

«Πυρετός» τόσο σε αγωνιστικό, όσο (κυρίως) σε οργανωτικό επίπεδο επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον ΑΣΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της basket league.
H αυλαία ανοίγει με ένα μεγάλο παιχνίδι που είναι ήδη σημείο αναφοράς για χιλιάδες φιλάθλους εντός και εκτός περιοχής.
Το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση (θα μεταδοθεί και απευθείας από την ΕΡΤ3), είναι τεράστιο γεγονός που σημαίνει ότι τα εισιτήρια ήδη είναι ανάρπαστα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Με αφορμή όλη αυτή την ατμόσφαιρα η “κυανόλευκη” ΚΑΕ εξέδωσε δελτίο τύπου με οδηγίες προς τον κόσμο για την απόκτηση των εισιτηρίων και την παρουσία στο γήπεδο.
Αναλυτικά:
«Ενόψει της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό AKTOR αλλά και τη συνέχιση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (διαδικτυακά μέσω του www.ticketmaster.gr ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας, στην οδό Χαρίτου 12), ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ενημερώνει ότι, λόγω της νέας νομοθεσίας που ισχύει και των ελέγχων που αυτή συνεπάγεται, είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση του εισιτηρίου ηλεκτρονικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος, βάσει νόμου, υποχρεούται να εκδίδει ηλεκτρονικό και ονομαστικό εισιτήριο.
Με απλό τρόπο, όπως περιγράφεται βήμα-βήμα στις εικόνες πιο κάτω, οι φίλαθλοι προβαίνουν στην ταυτοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet που έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή τους στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.), στο emep.gov.gr πριν κατεβάσουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet από το Google Play ή το App Store.
Για τη συγκεκριμένη διαδικασία, οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα νέα γραφεία της ομάδας στην οδό Χαρίτου 12, καθημερινά 9-1 το πρωί & 6-9 το απόγευμα και Σάββατο 9-1 το πρωί, για να αποκτήσουν το εισιτήριό τους και να ενημερώνονται για τη διαδικασία ταυτοποίησης μέσω του Gov.gr Wallet.
Για τις ενέργειες αυτές, θα χρειαστούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και πιστοποιημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου. Να σημειώσουμε πως για τη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία αποτελεί υποχρέωση για όλους τους φιλάθλους βάσει νόμου, υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για τα παιδιά κάτω των 16 ετών, για τους φιλάθλους άνω των 67 ετών και τους αλλοδαπούς. Μεγάλη προσοχή απαιτείται στο γεγονός, ότι για τα παιδιά έως 16 ετών, είναι απαραίτητη η συνοδεία από κηδεμόνα.
Τα παιδιά 16-17 ετών, εφόσον δε συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, θα πρέπει να έχουν ταυτοποιήσει το εισιτήριο στο Gov.gr Wallet. Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι, εφόσον αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας, τότε αποφεύγουν να επαναλαμβάνουν τη διαδικασία της ψηφιακής ταυτοποίησης, αφού αυτή χρειάζεται να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά.
Αντίθετα, η ίδια διαδικασία απαιτείται για κάθε μεμονωμένο εισιτήριο, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες καθυστέρησης και ταλαιπωρίας σε κάθε αγώνα.
Τέλος, να σημειωθεί ότι σε συνεργασία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ διαθέτει για τους φιλάθλους της ομάδας τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 σε έξι άτοκες δόσεις, με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας».
• Η ΦΩΤΟ από το περσινό παιχνίδι του ΑΣΚ με τον Παναθηναϊκό στο “Γιάννης Μπουρούσης”
- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 09.07.2025 | 20:58
Αστρολογία: 3 ζώδια θα ζήσουν μια ιστορία βγαλμένη από παραμύθι τον Ιούλιο - ΛΑΡΙΣΑ | 09.07.2025 | 20:51
Παρέμβαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο στεγαστικό πρόβλημα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 09.07.2025 | 20:46
Δ. Λαρισαίων: Ξεκινά αύριο η ανακατασκευή τμήματος της Τ. Βελησσαρίου (φωτ.) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 09.07.2025 | 20:27
Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή του Δήμου Αργιθέας (φωτο) - ΕΛΛΑΔΑ | 09.07.2025 | 19:52
Μεγάλη φωτιά στον Ωρωπό - Εκκενώνεται το Ασπροχώρι - «Καίει παρθένο δάσος, υπάρχει φόβος για τα σπίτια» λέει ο δήμαρχος - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 09.07.2025 | 19:35
Κουρέτας για Αγοραστό και Αυγενάκη: «Μας κάνετε και θέλουμε να ξεράσουμε. Γιατί δεν ξεχνάμε τι καθεστώς ανατρέψαμε…» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.07.2025 | 19:26
Neuropublic: Απαντά στις αιχμές Βάρρα περί εμπλοκής της στις πληρωμές ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ - ΕΛΛΑΔΑ | 09.07.2025 | 18:57
Φωτιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού: Σηκώθηκαν 19 εναέρια, ήχησε 112 -«Απομακρυνθείτε προς Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας»
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 21:28
Τζιότζιος, Λυτροκάπης: Δεν θα μείνει προβατίνα στη Λάρισα μέχρι το φθινόπωρο λόγω ευλογιάς (video) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 23:13
Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Καρδίτσα και αναλαμβάνει την Αναγέννηση - ΕΛΛΑΔΑ | 08.07.2025 | 20:27
Νεκρός αξιωματικός των ΟΥΚ: Δολοφονία εν ψυχρώ καταγγέλλουν οι γονείς – «Σκοτώθηκε μετά από ατομικό καψόνι» - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 14:30
Δημ. Τσιούρης πρόεδρος ΤΟΕΒ Πηνειού για τους πληγέντες στην Κάρλα: «Όχι άλλο λάσπη στον πόνο μας» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.07.2025 | 10:01
Ο ΕΛΓΑ διαψεύδει με στοιχεία τα περί σκανδάλου στις αποζημιώσεις για την κακοκαιρία Daniel - ΛΑΡΙΣΑ | 09.07.2025 | 15:27
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή ο 66χρονος Ιωάννης Καρύδας - ΛΑΡΙΣΑ | 08.07.2025 | 09:27
Λάρισα: Ένοχος ο καρδιοχειρουργός για το «φακελάκι» – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση και 40.000 χρηματικό πρόστιμο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 12:36
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: ένας γιατρός, ένας καθηγητής και ενα βουνό στον Δομοκό