ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Ο Μπεν Άφλεκ ζητά από την Τζένιφερ Λόπεζ να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους
Fizz

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003.
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πριν από 20 χρόνια στο νέο ντοκιμαντέρ της Λατίνας τραγουδίστριας.
Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασαν να συζητήσουν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003 στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told».
Νομίζω ότι ήμουν θυμωμένη μαζί σου για πολύ καιρό
Το νέο ντοκιμαντέρ, που κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου στο Prime Video, περιλαμβάνει μια συνομιλία ανάμεσα στο ζευγάρι όπου ο Μπεν Άφλεκ ρωτά την Τζένιφερ Λόπεζ αν μπόρεσε να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους πριν από δύο δεκαετίες.
«Νομίζω ότι ήμουν θυμωμένη μαζί σου για πολύ καιρό» απαντά στον σύζυγό της η Τζένιφερ Λόπεζ. «Αλλά αυτή η απογοήτευση μας οδήγησε και τους δύο σε μια πορεία να καταλάβουμε ότι είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Νομίζω ότι σε συγχώρησα στη διαδρομή. Νομίζω ότι πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου για κάποια πράγματα» υπογραμμίζει η Τζένιφερ Λόπεζ.
Η ακύρωση του γάμου
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ακύρωσαν τον γάμο τους λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία στον Σεπτέμβριο του 2003.
Χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 2004, παντρεύτηκαν άλλους συντρόφους και έκαναν παιδιά. Το ζευγάρι τελικά επανασυνδέθηκε το 2021 και παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά.
Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει πως ακύρωσαν τον γάμο τους το 2003 γιατί απλώς κατέρρευσαν από την πίεση. «Όλα αυτά τα χρόνια μου ήταν πολύ δύσκολο, γιατί δεν ένιωθα απλώς ότι έχασα την αγάπη της ζωής μου, ένιωθα ότι έχασα τον καλύτερο φίλο που είχα ποτέ. Και δεν μπορούσα να μιλήσω για τόσα χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι», υπογραμμίζει η λαμπερή τραγουδίστρια.
Στον χωρισμό τους αναφέρθηκε και ο Μπεν Άλφεκ. «Όταν χωρίσαμε, ο καταλύτης για αυτό ήταν ο τεράστιος έλεγχος γύρω από την ιδιωτική μας ζωή» σημειώνει ο λαμπερός ηθποιός, ο οποίος επέστρεψε στη σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ.
- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 09.07.2025 | 20:58
Αστρολογία: 3 ζώδια θα ζήσουν μια ιστορία βγαλμένη από παραμύθι τον Ιούλιο - ΛΑΡΙΣΑ | 09.07.2025 | 20:51
Παρέμβαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο στεγαστικό πρόβλημα του Μουσικού Σχολείου Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 09.07.2025 | 20:46
Δ. Λαρισαίων: Ξεκινά αύριο η ανακατασκευή τμήματος της Τ. Βελησσαρίου (φωτ.) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 09.07.2025 | 20:27
Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή του Δήμου Αργιθέας (φωτο) - ΕΛΛΑΔΑ | 09.07.2025 | 19:52
Μεγάλη φωτιά στον Ωρωπό - Εκκενώνεται το Ασπροχώρι - «Καίει παρθένο δάσος, υπάρχει φόβος για τα σπίτια» λέει ο δήμαρχος - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 09.07.2025 | 19:35
Κουρέτας για Αγοραστό και Αυγενάκη: «Μας κάνετε και θέλουμε να ξεράσουμε. Γιατί δεν ξεχνάμε τι καθεστώς ανατρέψαμε…» - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.07.2025 | 19:26
Neuropublic: Απαντά στις αιχμές Βάρρα περί εμπλοκής της στις πληρωμές ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ - ΕΛΛΑΔΑ | 09.07.2025 | 18:57
Φωτιά στο Ασπροχώρι Ωρωπού: Σηκώθηκαν 19 εναέρια, ήχησε 112 -«Απομακρυνθείτε προς Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας»
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 21:28
Τζιότζιος, Λυτροκάπης: Δεν θα μείνει προβατίνα στη Λάρισα μέχρι το φθινόπωρο λόγω ευλογιάς (video) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 23:13
Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Καρδίτσα και αναλαμβάνει την Αναγέννηση - ΕΛΛΑΔΑ | 08.07.2025 | 20:27
Νεκρός αξιωματικός των ΟΥΚ: Δολοφονία εν ψυχρώ καταγγέλλουν οι γονείς – «Σκοτώθηκε μετά από ατομικό καψόνι» - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 14:30
Δημ. Τσιούρης πρόεδρος ΤΟΕΒ Πηνειού για τους πληγέντες στην Κάρλα: «Όχι άλλο λάσπη στον πόνο μας» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.07.2025 | 10:01
Ο ΕΛΓΑ διαψεύδει με στοιχεία τα περί σκανδάλου στις αποζημιώσεις για την κακοκαιρία Daniel - ΛΑΡΙΣΑ | 09.07.2025 | 15:27
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή ο 66χρονος Ιωάννης Καρύδας - ΛΑΡΙΣΑ | 08.07.2025 | 09:27
Λάρισα: Ένοχος ο καρδιοχειρουργός για το «φακελάκι» – Τέσσερα χρόνια φυλάκιση και 40.000 χρηματικό πρόστιμο - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.07.2025 | 12:36
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: ένας γιατρός, ένας καθηγητής και ενα βουνό στον Δομοκό