ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
«Ήταν υπέροχο και η ενέργεια του κόσμου τρομερή...»
Τι δήλωσε ο Ρομέλο Γουάιτ για την επιστροφή του ΑΣΚ στο σπίτι του!

Στον ΑΣΚ παρά το γεγονός ότι η ήττες ερχόταν η μία πίσω από την άλλη στο πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος, δεν επικράτησε πανικός.
Ωστόσο θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως δεν υπήρχε μια στεναχώρια για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε σε κάποια παιχνίδια αυτό που άξιζε μ’ αποτέλεσμα να είναι η μόνη χωρίς επιτυχία στη basket league.
Η νίκη όμως επί του Λαυρίου που συνοδεύτηκε με μία εξαιρετική εμφάνιση επανέφερε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση στην ομάδα που βλέπει τη συνέχεια ασφαλώς με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Ετσι στην αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πάει να απολαύσει το παιχνίδι που θα δώσει στο ΟΑΚΑ με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό επιδιώκοντας ό,τι καλύτερο μπορεί.
Ο ΡΟΜΕΛΟ ΟΥΑΙΤ ΣΤΟ “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”
Στις τάξεις των “κυανολεύκων” το κλίμα είναι εξαιρετικό καθώς όπως γράψαμε σχετικά και χθες πέρα από τη νίκη άπαντες χάρηκαν τη συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα με το Λαύριο και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που τους αποζημίωσαν με μια ωραία εμφάνιση.
Στο τέλος της αναμέτρησης ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ρομέλο Γουάϊτ μιλώντας στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ήταν υπέροχο. Η ενέργεια ήταν τρομερή. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη διάθεση να αγωνιστούμε σκληρά. Κάναμε σπουδαία δουλειά αμυντικά και ένα σημαντικό παιχνίδι επιθετικά. H προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν βγήκε στον αγώνα.
Η νίκη αναμφίβολα θα μας δώσει την ώθηση για τη συνέχεια, να παίξουμε ομαδικά και δυνατά αμυντικά. Μας δίνει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.»
ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΙΩΝΙΟΥΣ”…
Το πρόγραμμα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για τον ΑΣΚ είναι πραγματικά πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει τους δύο “αιώνιους” αντιπάλους που φέτος συνθέτουν ένα δίδυμο πολύ δυνατό στη basket league αλλά και στην Ευρωλίγκα.
Μετά τον Παναθηναϊκό που θα τον αντιμετωπίσει, όπως προαναφέραμε, στην Αθήνα το προσεχές Σάββατο (στις 5 το απόγευμα), θα υποδεχθεί αμέσως μετά τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα σ’ έναν αγώνα που πιθανότατα το κλειστό θ’ αποδειχθεί μικρό για να χωρέσει τους φιλάθλους που θα θέλουν να τον παρακολουθήσουν.
Με δεδομένο αυτό το πρόγραμμα (ακολουθεί μετά ο ΠΑΟΚ!) καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ήταν η νίκη της περασμένης Κυριακής.
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 20:42
Να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 31.05.2025 | 19:45 | video
Η μεγάλη ιστορική έρευνα για το γηπεδικό της Αναγέννησης από το 1905! - ΕΛΛΑΔΑ | 31.05.2025 | 18:35
Οι τελευταίες στιγμές της τραγωδίας στο Ρέθυμνο: «Βγες έξω, να πω κάτι στη μητέρα σου» - ΕΛΛΑΔΑ | 31.05.2025 | 18:33
Χανιά: Αναλγησία εναντίον δασκάλας – Την πέταξαν έξω από το σπίτι που έμενε για να βάλουν μέσα τουρίστες - ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 18:15
Κόκκαλης σε Τσιάρα: «Θερίζει» η καρπόπτωση σε καρυδιές στην περιοχή της Λάρισας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.05.2025 | 17:45
Φάνης Χατζηγρίβας: Έρχονται 37άρια αυτή την εβομάδα στη Θεσσαλία-mp;ainoyme sto kaloka;iri - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.05.2025 | 17:20
Αγροτικές επιδοτήσεις: Στροφή στις επιδοτήσεις με «πράσινο» πρόσημο – Αποκαλυπτική έκθεση - ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 17:14
Φάρσαλα: Εκδήλωση για τη «μαύρη» επέτειο των 81 χρόνων από τη γερμανική θηριωδία με τους 40 εκτελεσθέντες στο «Ορμάν Μαγούλα»
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.05.2025 | 18:16
Και από Τρίκαλα, Λάρισα οι πρώτοι από τους 7 κατηγορούμενους για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 15:06
Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λάρισας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 30.05.2025 | 08:52
Νωρίς σήμερα η πίστωση για τις εννέα συνδεμένες, Δευτέρα οι σπόροι σποράς - ΛΑΡΙΣΑ | 30.05.2025 | 22:07
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή ο 53χρονος Γεώργιος Νταφούλης - ΛΑΡΙΣΑ | 30.05.2025 | 21:45
Ξεσήκωσαν το κέντρο της Λάρισας οι Πόντιοι φοιτητές για την αυριανή τους εκδήλωση (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 30.05.2025 | 15:46
«Ισχαιμία του μυοκαρδίου» η αιτία θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Κλείνει ο φάκελος της υπόθεσης - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 30.05.2025 | 19:34
Αποθρασύνθηκαν οι κυνηγοί χαλκού: Διέλυσαν μοτέρ μέρα μεσημέρι στις παρυφές της Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 30.05.2025 | 10:26
Πανελλήνιες 2025: Το θέμα της δημιουργικότητας των νέων σε σχέση με το σχολείο «έπεσε» στην Έκθεση