Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Πρ.ΠΟΕΔΗΝ από Λάρισα: Στο Πανεπιστημιακό επέλεξαν 50χρονο Καρδιτσιώτη για τη ΜΕΘ από δυο 85χρονους

Έχουμε υγειονομικό πόλεμο, τονίζει ο κ.Γιαννάκος

Πρ.ΠΟΕΔΗΝ από Λάρισα: Στο Πανεπιστημιακό επέλεξαν 50χρονο Καρδιτσιώτη για τη ΜΕΘ από δυο 85χρονους
20.11.2020 | 14:08
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Agronuts
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Animus Benefits
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας και τους εργαζόμενους , ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, προειδοποίησε ότι τα νοσοκομεία κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς προσωπικό, λόγω των πάρα πολλών κρουσμάτων, που έχει ως αποτέλεσμα να ασκείται ακόμη μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κατάσταση είναι τραγική στη Λάρισα. Όπως του μετέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, οι γιατροί έφθασαν στο δυσάρεστο σημείο να επιλέξουν ασθενή για να μπει σε ΜΕΘ CONID. Δύο 85χρονοι περίμεναν σε απλές κλίνες να αδειάσει κρεβάτι στη ΜΕΘ, όπως είπε, και όταν βρέθηκε κρεβάτι κατέφθασε νέο περιστατικό από Καρδίτσα, ένας άνδρας μόλις 50 μετών, τον οποίο και επέλεξαν να διασωληνώσουν άμεσα στη ΜΕΘ Covid.

Έχουμε υγειονομικό πόλεμο, τονίζει ο κ.Γιαννάκος καθώς σε κάθε εφημερία δίνεται μια σκληρή μάχη για να διεκπεραιωθούν τα περιστατικά. Οι κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας γέμισαν, οι ειδικοί χώροι νοσηλείας ασφυκτιούν, οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά μια άνιση μάχη , ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ , οι πολίτες άλλοι με συμπτώματα και κάποιοι άλλοι από φόβο συρρέουν κατά δεκάδες προκειμένου να κάνουν το τεστ ανίχνευσης για τον κορωνοϊό.Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, τόνισε, καθώς υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ενώ ήδη, με βάση τα όσα είπε ο κ. Γιαννάκος ότι του μετέφερε ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, κρεβάτια δεν υπάρχουν και τα περιστατικά αυξάνονται καθημερινά.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες είναι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων που είτε νοσούν από τον κορωνοϊό, είτε είναι σε καραντίνα γιατί ήρθαν σε επαφή με κρούσμα.Το εναπομείναν προσωπικό είναι εξουθενωμένο και εξαντλημένο, τονίζει ο κ. Γιαννάκος.

Σε λίγες μέρες όπως πάμε το Ε.Σ.Υ. Τόνισε ο κ.Γιαννάκος θα ηττηθεί από τον κορωνοϊό για αυτό θα πρέπει όλοι μας με αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Εμβόλιάζομαι Νοιάζομαι - Δήμος Λάρισας
LEO - Γνωρισε τη ψωρίαση σου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^