Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Τι είπαν στον Τσίπρα οι εργαζόμενοι στο πανεπιστημιακό που του προκάλεσε έκπληξη(ΦΩΤΟ)

Συμμετέχει αυτή την ώρα σε σύσκεψη

Τι είπαν στον Τσίπρα οι εργαζόμενοι στο πανεπιστημιακό που του προκάλεσε έκπληξη(ΦΩΤΟ)
18.11.2020 | 13:41
Agronuts
Δαλαβίκας Bikes
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ιδιαίτερη συνομιλία με τοτς εργαζόμενους στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσιπρας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες εργασίας τους, ενώ έδειξε ιδιίτερα προβληματισμένος για τον αριθμό των περιστατικών που νοσηλεύονται με covid , όπου σημειωτέον εχουν πλέον αναπτυχθεί 190 κρεβάτια, πέρα από τις 14 κλίνες ΜΕΘ. Μάλιστα ενημερώθηκε και για τις τελευταίες εξελίξεις με το α΄λλο νοσοκομείο της πολης το ΓΕΝΙΚΟ το οποίο σταμάτησε από χθες τις εφημερίες και μετράπηκε σε νοσοκομείο αποκλειστικά για τον κορονοϊό.

Συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο πανεπιστημιακό ο Αλέξης Τσιπρας (ΦΩΤΟ)

Επίσης εξεφρασε την έκπληξή του για τα δεκάδς κρούσμτα το τελευταίο ιάστημα σε γαιτρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου.

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει αυτή την ώρα σε ενημερωτική συσκεψη στο ΠΓΝΛ, ήθελε να έχι και την ΄ποψη των απλών εργαζόεμνων για τις συνθήκες δουλειάς τους μεσα στην πανδημία, πριν ενημερωθεί απο γιατρούς και διοικητές.

Συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο πανεπιστημιακό ο Αλέξης Τσιπρας (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη μετέχουν ο διοικητής ΠΓΝΛ Δημήτρης Κατσικονούρης, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίες Γιώργος Βασιλόπουλος, ο διευθυντής ΜΕΘ Επαμεινώνδας Ζακυνθηνός, ο πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων Γιώργος Συρογιαννόπουλος, η διευθύντρια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Γεωργία Παπαδάμου, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθανάσιος Γιαννούκας, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνα Ζησοπούλου. Παράλληλα, παρευρίσκονται ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τον χώρο της Υγείας.

Συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο πανεπιστημιακό ο Αλέξης Τσιπρας (ΦΩΤΟ)Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^