ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Μαντόνα: Ο βιασμός της στην ταράτσα όταν ήταν 20 ετών στη νέα αυτοβιογραφική της ταινία
PEOPLE

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ αναμένεται να είναι η νέα ταινία της βασίλισσας της ποπ - Ποια γεγονότα τη στιγμάτισαν - Ποια θα την υποδυθεί
Για όλους αυτούς που περιμένουν με αγωνία την αυτοβιογραφική ταινία της Μαντόνα, η ίδια απαντά: «Η ζωή μου ήταν ξέφρενη» και τους προσκαλεί να προετοιμαστούν για ένα «απίστευτο ταξίδι».
Μετά την περιοδεία της «Madame X tour», που είχε πάμπολλες ακυρώσεις λόγω προβλημάτων υγείας, η «βασίλισσα της ποπ», στα 62 της, αποφάσισε ότι ήρθε ο καιρός να γράψει ένα σενάριο με θέμα τη ζωή της.
Αλλωστε ποιος μπορεί να ξέρει καλύτερα από αυτήν... γι- αυτήν;
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα γεγονότα της ζωή της που τη στιγμάτισαν με αποκορύφωμα τον βιασμό της σε ταράτσα υπό την απειλή μαχαιριού όταν ήταν 20 ετών.
Η ίδια έχει μιλήσει για την τραυματική αυτή εμπειρία και στο παρελθόν λέγοντας:
«Όταν πήγα για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη ήμουν έφηβη. Ήταν το 1979 και η Νέα Υόρκη ήταν πολύ τρομακτικό μέρος. Και την πρώτη χρονιά, με την απειλή όπλου με βίασαν σε μια ταράτσα κρατώντας ένα μαχαίρι στο λαιμό μου, και μπήκαν στο διαμέρισμα μου και με έκλεψαν τόσες πολλές φορές που σταμάτησα πια να κλειδώνω».
Η βασίλισσα της ποπ τόνισε επίσης ότο στην ταινία θα υπάρχουν αναφορές και στη σχέση με την οικογένειά της και ειδικά την αδερφή της, στη θύελλα που προκάλεσε στη ζωή της η τεράστια επιτυχία της «Like a Prayer», που ξεσήκωσε τους θρησκόληπτους της εποχής και έκανε την Pepsi να «σπάσει» το συμβόλαιο που είχε μαζί της, αλλά και στα δύσκολα γυρίσματα της ταινίας «Εβίτα», εξαιτίας της αντιπάθειας που έτρεφε γι- αυτήν ο Αντριου Λόιντ Βέμπερ.
Εγινε μάλιστα και πιο συγκεκριμένη, λέγοντας: «Ο Άντριου δεν ήταν καλός μαζί μου. Δεν νομίζω ότι με ήθελε στην ταινία. Κάθε μέρα πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγαινα στη δουλειά, πιστεύοντας ότι είναι η τελευταία ημέρα που δουλεύω και ότι θα απολυθώ. Ευτυχώς με ήθελε ο σκηνοθέτης, ο Αλαν Πάρκερ».
Λίγες μέρες μετά την δήλωσή της αυτή, ο εκπρόσωπος Τύπου του Αντριου Λόιντ Βέμπερ δήλωσε στο EW: «Προφανώς θα μπέρδεψε τον Αντριου με κάποιον άλλον, καθώς με τον κ. Βέμπερ είχαν κατά τη διάρκεια της ταινίας μια εξαιρετικά δημιουργική συνεργασία». Με λίγα λόγια, αν πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Μαντόνα προκαλεί αντιδράσεις, φανταστείτε τι έχει να γίνει μόλις η ταινία βγει στις αίθουσες. Αλλωστε στην τέχνη της πρόκλησης η βασίλισσα της ποπ παραμένει αξεπέραστη και αυτό της το αναγνωρίζουν ακόμη και οι εχθροί της. Ειδικά αυτοί.
Σε ό,τι αφορά τώρα στην ηθοποιό που θα την υποδυθεί, η Μαντόνα κρατά σιγή ιχθύος και το μόνο που τονίζει είναι: «Η ταινία δεν θα είναι μιούζικαλ, όμως η ηθοποιός που θα με ερμηνεύσει θα τραγουδήσει πολλά από τα τραγούδια μου».
Το μόνο όνομα που έχει ακουστεί μέχρι στιγμής πάντως είναι αυτό της πρωταγωνίστριας της σειράς Ozark του Netflix, της Τζούλιας Γκάρνερ, την οποία προσφάτως τόσο η Μαντόνα όσο και ο μάνατζέρ της ακολούθησαν στο instagram. Eξάλλου, μοιάζει πολύ φυσιογνωμικά με την σταρ στο ξεκίνημά της.
- ΒΟΛΟΣ | 13.05.2026 | 22:26
Μοιραία παράσυρση για 79χρονη στη Νέα Ιωνία-«Σταμάτησα για να ελέγξω πριν στρίψω» - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 13.05.2026 | 22:16
Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στα ΑΕΙ της Καρδίτσας - ΛΑΡΙΣΑ | 13.05.2026 | 21:53
Βόλτα στις κεντρικές καφετέριες το απόγευμα στη Λάρισα έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης (ΦΩΤΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 13.05.2026 | 21:36
Ένταση στο φινάλε στο Σύλλας Αιδηψού – Αναγέννηση Καρδίτσας που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους - ΒΟΛΟΣ | 13.05.2026 | 21:29
«Μπάμπης ο Μπερμπάντης»: Ο γάτος που ζει στο βιοχημικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Βόλου προκάλεσε ΕΔΕ με την παρουσία του - ΕΛΛΑΔΑ | 13.05.2026 | 21:18
Νεκρός o 27χρονος οδηγός δίκυκλου που συγκρούστηκε με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 13.05.2026 | 20:50
ΟΛΟΚΛΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ 44ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 13.05.2026 | 20:41
Έρχεται 10ήμερο αστάθειας με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - στο επίκεντρο η Θεσσαλία -Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- ΕΛΛΑΔΑ | 12.05.2026 | 11:52
Σταύρος Φλώρος: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση - μάχη να κρατηθεί στη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 12.05.2026 | 08:17
Σταύρος Φλώρος: Αυτός είναι ο παίκτης του Survivor που τραυματίστηκε - Ακρωτηριάστηκε στο δεξί πόδι - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 12.05.2026 | 09:26
Αγριοβρώμη στα στάρια, ζιζάνια και μύκητες σε βίκο, φακή, σε απόγνωση οι Θεσσαλοί αγρότες- μόνη λύση η καύση σιτοκαλαμιών - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 12.05.2026 | 09:02
Δυσάρεστες εκπλήξεις από τις Βρυξέλλες για την αγροτική παραγωγή της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 13.05.2026 | 11:48
Στη Λάρισα ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με εργαζόμενους στη ΔΥΠΑ (ΦΩΤΟ) - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 13.05.2026 | 00:05
Eurovision 2026: Εκρηκτική η εμφάνιση του Akylas στον ημιτελικό -Το «Ferto» περασε στον τελικό του Σαββάτου [βίντεο] - ΛΑΡΙΣΑ | 13.05.2026 | 11:57
Ανείπωτη τραγωδία στη Ραχούλα Λάρισας- 58χρονος έπεσε με το τρακτερ του σε κενό 10 μέτρων και καταπλακώθηκε - ΛΑΡΙΣΑ | 12.05.2026 | 08:33
Δύο Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή



















![Eurovision 2026: Εκρηκτική η εμφάνιση του Akylas στον ημιτελικό -Το «Ferto» περασε στον τελικό του Σαββάτου [βίντεο]](include/docs/00500189520_1b.jpg)

















Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed