ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Γάμος Εριέττας Κούρκουλου: Εντυπωσιακή νύφη με νυφικό με διαφάνειες -Τη συνόδευσε η μητέρα της Μαριάννα Λάτση
ΖΩΗ

Λίγο πριν κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.
Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης στο μαγευτικό Αγράρι στη Μύκονο, ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.
Το Mykonos Live TV εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την είσοδο της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή στο made in Vrettos Vrettakos νυφικό της.
Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ συνοδευόμενη από τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση, η οποία ήταν ιδιαίτερα κομψή με τη σιέλ ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, και την παρέδωσε στον γαμπρό.
Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Βαγγέλης Τσουκαλάς και η Μαριάννα Κομιανού, φίλη από τα εφηβικά ακόμη χρόνια της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση. Τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν σε summer camp στην Ελβετία όπου πέρασαν κάποιο από τα εφηβικά τους καλοκαίρια, με την Εριέττα Κούρκουλου ακολούθως να επισκέπτεται συχνά και να φιλοξενείται στο σπίτι που διαμένει μονίμως η οικογένεια της Μαριάννας στην Κέρκυρα. Εκτοτε αναπτύχθηκε μια στενή φιλική σχέση που κατέληξε χθες στην κουμπαριά.
Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση.
Εντύπωσιακή ήταν η διακόσμηση με τις ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση μαζί με τη ροκ μπάντα 1550. Στη σκηνή για να αφιερώσει ένα τραγούδι στους νεόνυμφους, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mykonos Live TV ανέβηκε και η Τάμτα, σύντροφος του αδελφού της νύφης, Πάρι Κασιδόκωστα.
Δείτε το βίντεο από τον γάμο της Εριέττας Κούρκουλου:
Η εντυπωσιακή νύφη Εριέττα Κούρκουλου:
Η μητέρα της τη συνόδευσε μέχρι την εκκλησία/Φωτογραφία: Μykonos Live TV
Ποιος είναι ο Βύρων Βασιλειάδης που «έκλεψε» την καρδιά της Εριέττας
Ο Βύρων Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, το φθινόπωρο του 1977. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο American Community Schools το 1995. Κατόπιν απέκτησε το πτυχίο Bachelor Degree με διάκριση in Business Science στο Deere College, στο Τμήμα του Business Management.
Ο Βύρων Βασιλειάδης ασχολείται με τον επιχειρηματικό τομέα και είναι ο άνθρωπος πίσω από την Antipollution ANE, που ασχολείται με τα απόβλητα των λιμανιών, και η Green A.E., μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.
Το 2013 του απονεμήθηκε το περιβαλλοντικό βραβείο για τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος σύμφωνα με την φιλοσοφία του “Zero Waste”, και ένα έτος κατόπιν, το διοικητικό βραβείο Facility Management Award για τις υπηρεσίες του στη διαχείριση των αποβλήτων.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.07.2025 | 22:31
Τα εγκαίνια του νέου ενδοσκοπικού τμήματος της Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο ΓΝΛ (ΦΩΤΟ+video) - ΒΟΛΟΣ | 04.07.2025 | 19:15
Ατύχημα για τον Αχιλλέα Μπέο, γλίστρησε και έπεσε στο Λιμάνι του Βόλου! - ΕΛΛΑΔΑ | 04.07.2025 | 19:01
Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Γάζωσαν άνδρα μέρα μεσημέρι -Τον πυροβόλησαν 5 φορές - ΒΟΛΟΣ | 04.07.2025 | 18:56
Αλόννησος -υπόθεση Καραμιχαηλίδη: Αθώοι κατά πλειοψηφία οι δύο κατηγορούμενοι - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 04.07.2025 | 18:54
Ξεκινούν οι εγγραφές στις Σχολές του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ - ΕΛΛΑΔΑ | 04.07.2025 | 16:23
Κορωπί: Κάηκαν σπίτια – Απομακρύνθηκαν κάτοικοι, μάχη με τις αναζωπυρώσεις - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.07.2025 | 16:16
Δράση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της σφήκας της καστανιάς - ΛΑΡΙΣΑ | 04.07.2025 | 14:44
Δροσερός περίπλους των παραλίων της Λάρισας από το δήμο Αγιάς (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 04.07.2025 | 10:23
Σοκ στη Λάρισα με 40χρονο που εντοπίστηκε νεκρός το πρωί στην οικία του - ΒΟΛΟΣ | 04.07.2025 | 19:15
Ατύχημα για τον Αχιλλέα Μπέο, γλίστρησε και έπεσε στο Λιμάνι του Βόλου! - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.07.2025 | 12:33
Τακούδης: Στους 40°-41° Τρίτη, Τετάρτη η Θεσσαλία στους 31°-32° την Πέμπτη!!! (video) - ΤΡΙΚΑΛΑ | 04.07.2025 | 13:21
Χαμός σε χωριό των Τρικάλων- Είχαν στήσει ερωτικό… τρίο στο μπαλκόνι! - ΛΑΡΙΣΑ | 04.07.2025 | 11:39
Λάρισα: Απόπειρα διάρρηξης ΙΧ σε πάρκινγκ -Καταδίωξη στην εθνική οδό, μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα - ΛΑΡΙΣΑ | 04.07.2025 | 14:15
Λάρισα: Κηδεύεται σήμερα ο αυτοκινητιστής και μπουζουξής Στέφανος Ζαχαριάδης 53 ετών - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 04.07.2025 | 22:31
Τα εγκαίνια του νέου ενδοσκοπικού τμήματος της Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο ΓΝΛ (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 04.07.2025 | 14:44
Δροσερός περίπλους των παραλίων της Λάρισας από το δήμο Αγιάς (ΦΩΤΟ)