Ειδήσεις, νέα για Αγροτικά

Νέος πρόεδρος της ‘Ενωσης Εκκοκκιστών ο Αντώνης Σιάρκος

Παίρνει τα ηνία από το Βασίλη Μάρκου της ΒΙΟΛΑΡ

Νέος πρόεδρος της ‘Ενωσης Εκκοκκιστών ο Αντώνης Σιάρκος
02.07.2020 | 14:23
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Πανεπιστήμιο Frederick
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για τη διετία 2020-2022 αναλαμβάνει ο Αντώνιος Σιάρκος, μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, που έλαβαν χώρα την Τρίτη 30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.


Μετά τις αρχαιρεσίες το ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνιος Σιάρκος
Αντιπρόεδρος: Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου
Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Πολύχρονος
Ταμίας: Δημήτριος Δοντάς
Μέλη: Ευθαλία Βουδούρη,Βασίλειος Μάρκου, Χαράλαμπος Χατζεημμανουήλ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΕΕΕΒ, πρόεδρος της Ένωσης Εκκοκκιστών είναι ο Σερραίος, Αντώνης Σιάρκος, της εταιρείας «ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε.», ο οποίος κατέχει και την αντίστοιχη θέση στην «Ευρωπαϊκή Συμμαχία Βάμβακος».

Με δήλωσή του ο κ. Σιάρκος τονίζει ότι «Σκοπός της νέας Διοίκησης είναι η συνέχιση της πολύς καλής προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, προκειμένου όλοι όσοι εμπλέκονται στην αλυσίδα βάμβακος να συμβάλλουν στην οργανωμένη πλέον ανάδειξη του προϊόντος όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. Οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει ώστε το ελληνικό – ευρωπαϊκό βαμβάκι να μπορέσει να προβάλει τα πλεονέκτημά του ανά τον κόσμο, να βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια αγορά και να καθιερωθεί ως brand name».

Βιογραφικό του προέδρου
Ο κ. Αντώνης Σιάρκος γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Σερρών. Είναι Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Βάμβακος (ECA) ενώ από το 2016 έως το 2020 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της ΠΕΕΕΒ.
Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας ΣΙΑΡΚΟΣ Α.Ε. Εκκοκκιστήρια Βάμβακος με έδρα την Ηράκλεια Σερρών. Από το 2000 συμμετέχει στο Δ.Σ. της εταιρίας «ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑ ΑΒΕΕ» του Ομίλου ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας.
Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Warwick University της Αγγλίας. Έχει αποκτήσει τίτλο εξειδίκευσης στα συστήματα Τεχνολογίας και Διοίκησης Εκκοκκιστηρίων Βάμβακος από το Mississippi State University της Αμερικής.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Αγροτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Bruno Coffe
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^