Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλικά Σχόλια

Απομακρύνεται η επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου για τους αγρότες

Πιθανολογείται ότι πάει για το 2021-έχει παγώσει και ο Αχελώος

Απομακρύνεται η επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου για τους αγρότες
19.05.2020 | 12:56
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΝΑΣΣΑ
Κεμπάμπ και Κότα
Animus Benefits
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σε… όνειρο θερινής νυκτός φαίνεται ότι εξελίσσεται το θέμα της επαναφοράς του αγροτικού πετρελαίου για τους αγρότες της Θεσσαλίας και γενικότερα της υπόλοιπης χώρας.

Μπορεί προεκλογικά ο Πρωθυπουργός να μιλούσε από τη Λάρισα για το αγροτικό πετρέλαιο, αλλά και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδης να άφηνε «ανοιχτό το παράθυρο» για επαναφορά του ΕΦΚ από την Καρδίτσα, ωστόσο λόγω του κορωνοϊού, το θέμα φαίνεται να… παγώνει.

Οι πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να αφήνει το θέμα για το Δεκέμβριο, ώστε να ξεκινήσει από το 2021, καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών πρόκειται για μέτρο που θα επιβαρύνει ετησίως τον προϋπολογισμό με περίπου 150 εκατομ. ευρώ και όχι για ένα ετήσιο εφάπαξ ποσό που θα δοθεί μία φορά στους αγρότες.

 Οιαγρότες της Θεσσαλίας  πάντως βλέπουν ότι δεν αποτελεί το αγροτικό ζήτημα προτεραιότητα, αφού ούτε στο θέμα της μείωσης του κόστους του αρδευτικού νερού, υπάρχει κάποια κυβερνητική προτεραιότητα, πέρα από τις εντός των τειχών της Θεσσαλίας δηλώσεις κυβερνητικών στεκλεχών για επικοινωιακούς λόγους. Το θέμα του Αχελώου, μετά την κινητικότητ του περασμένου χειμώνα έχει παγώσει, δεν παρατηρείται καμία πρωτοβουλλία, πέρα εκείνης του υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή να προχωρήσει στη συντήρηση των έργων της Συκιάς και της σήραγγας εκτροπής, ενώ άλλα σημαντικά έργα, όπως το φράγμα στον Ενιππά, δεν υπάρχουν καν στην πολιτική ατζένταΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλικά Σχόλια

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^