Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Το μήνυμα Αγοραστού μπροστά από το μνημείο Ηρώων στη Λάρισα (video)

για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το μήνυμα Αγοραστού μπροστά από το μνημείο Ηρώων στη Λάρισα (video)
25.03.2020 | 20:39
Animus Benefits
alphawood
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Μπροστά στο Ηρώο της Λάρισας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στέλνει το μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αναφερόμενος στην «πρωτόγνωρη κρίση, που αλλάζει τα δεδομένα της ύπαρξής μας. Στην πρώτη γραμμή της μάχης δεν είναι οι ήρωες του 1821, αλλά οι ήρωες της καθημερινότητας, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην πρώτη γραμμή, οι γιατροί μας, οι νοσηλευτές μας…».

Δείτε το μήνυμα του Κώστα Αγοραστού:

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου φέτος βρίσκει την Ελλάδα και την ανθρωπότητα αντιμέτωπη με μια παγκόσμια κρίση, ίσως τη μεγαλύτερη της γενιάς μας, που απειλεί όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα μέχρι σήμερα, τον τρόπο ζωής μας, την ίδια μας την ύπαρξη.

Στην πρώτη γραμμή της μάχης βρίσκονται σήμερα όχι οι αγωνιστές του 1821 αλλά οι ήρωες της καθημερινότητας, γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στην καθαριότητα, σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Αλλά κι όλοι αυτοί που κάνοντας πράξη το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» δίνουν τη μάχη της ευθύνης, ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατόν η διασπορά και η εξάπλωση του ιού.

Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης που ανάγεται σε συλλογική. Είναι η ώρα της αλληλεγγύης των γενεών και των κρατών, στη βάση υπέρτατων αγαθών όπως η ζωή και η δημόσια υγεία. Αυτό θα συνιστά μια νίκη όχι μόνο ενάντια στον κορωνοιό αλλά και ενάντια σε όλες τις μελλοντικές επιδημίες και κρίσεις που θα μπορούσαν να απειλήσουν την ανθρωπότητα.

Φέτος, ας τιμήσουμε την διπλή γιορτή της πίστης και της εθνικής αναδημιουργίας, υψώνοντας την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια μας. Και ας την κρατήσουμε εκεί μέχρι το τέλος της πανδημίας, αντλώντας δύναμη ενότητας.

( η φωτογραφία είναι αρχείου)Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Φαίδων Αρτοποιήματα
Όλυμπος-Κλιάφα
Νέος Αγών
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^