Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα

Ξεκινά η κατασκευή του νέου δημαρχείου Καρδίτσας

Υπεγράφη η σχετική σύμβαση

Ξεκινά η κατασκευή του νέου δημαρχείου Καρδίτσας
14.01.2020 | 17:43
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Ζαγορίν
Animus Benefits
ICBS
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO

Την κατασκευή ενός μεγάλου και απαραίτητου έργου για τον Δήμο Καρδίτσας υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας στο δημαρχείο, ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος και οι εκπρόσωποι της αναδόχου Τεχνικής Εταιρίας.

 Πρόκειται για την ανακατασκευή και την διαμόρφωση του κτηρίου του πρώην 1ου Λυκείου σε νέο Δημαρχείο Καρδίτσας. Η κατασκευή του έργου θα αρχίσει άμεσα (υπολογίζεται εντός των επομένων 10 με 15 ημερών) και με την ολοκλήρωση του θα αλλάξει ριζικά την όψη της περιοχής. Συγχρόνως με την ολοκλήρωση του θα αποτελέσει το κτήριο που θα στεγάσει τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου.

 Υπογράφοντας τη σύμβαση ο Δήμαρχος Καρδίτσας δήλωσε: “Υπογράφουμε σήμερα την κατασκευή ενός σημαντικού έργου υποδομής για το Δήμο Καρδίτσας. Η διαμόρφωση του κτιρίου του πρώην 1ου Λυκείου σε νέο δημαρχείο αποτελεί πραγματική διέξοδο στο μεγάλο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καρδίτσας. Είμαι χαρούμενος που σήμερα υπογράφουμε αυτό το μεγάλο έργο. Θεωρώ ότι με την ολοκλήρωση του, θα αποκτήσουμε ένα νέο σύγχρονο Δημαρχείο στο οποίο οι υπάλληλοι και οι αιρετοί θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και φυσικά οι ίδιοι οι δημότες μας θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες. Συγχρόνως θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά η ευρύτερη περιοχή του Παυσίλυπου. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις δημοτικές αρχές των τελευταίων ετών που σχεδίασαν και προώθησαν το έργο για να φτάσουμε σήμερα στην  υπογραφή της συμφωνίας, όπως θέλω να ευχαριστήσω και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που ωρίμασαν το έργο. Συγχαίρω την Τεχνική Εταιρία για την ανάληψη του έργου και της εύχομαι “καλές δουλειές” ελπίζοντας ότι σε ένα χρόνο από σήμερα, όπως προβλέπεται από τη σχετική σύμβαση, θα είμαστε έτοιμοι να παραλάβουμε το κτίριο του νέου Δημαρχείου και σταδιακά να εγκατασταθούμε εκεί” τόνισε ο Δήμαρχος.


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - 100% φυσικοί χυμοί
Φαίδων Αρτοποιήματα
alphawood
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
Agronuts
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
Thema - Scavolini
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^