Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Γεύμα με μενού τα… προβλήματα της πόλης από τον Αχ. Μπέο

Τι συζήτησαν, τι αποφάσισαν

Γεύμα με μενού τα… προβλήματα της πόλης από τον Αχ. Μπέο
06.12.2019 | 17:09
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Γεύμα, που είχε και τον χαρακτήρα της ενημερωτικής συνάντησης, παρέθεσε μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για τον Πολιούχο Αγ. Νικόλαο, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, στους τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό, Χρ. Μπουκώρο, Ζέττα Μακρή, Θαν. Λιούπη και Κων. Μαραβέγια και στους δύο γενικούς γραμματείς που μετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα, τον κ. Κων. Λούλη και τον Χρ. Τριαντόπουλο

Κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα της πόλης που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και ν’ αναζητηθούν από κοινού λύσεις για την προώθηση και επίλυσή τους. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε λίγο μετά το γεύμα οκ. Μαραβέγιας στην εκπομπή της Θεσσαλίας TV και στο Γιάννη Κολλάτο,  στις 23 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει ευρεία σύσκεψη φορέων στην Αθήνα, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με την προεδρία του ίδιου του υπουργού, ώστε να ξεκαθαριστεί πλήρως το μέλλον του Δικαστικού Μεγάρου, αν δηλαδή θα γίνουν δραστικές παρεμβάσεις στο υπάρχον ή αν θα ανεγερθεί νέο σε χώρο που θα αναζητηθεί.

Στο γεύμα μετείχαν ακόμα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Θεοδώρου και Στεφόπουλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Βόλου κ. Διαμαντίδης και ο γνωστός δικηγόρος κ. Πέτρος Καϊμακάμης.



Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^