Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα

Ενισχύουν με νέα τρακτέρ το μπλόκο στον Ε-65 οι αγρότες εν αναμονή της συνάντησης με Βορίδη

Σιγή... ασυρμάτου από την πλερά του υπουργείου

Ενισχύουν με νέα τρακτέρ το μπλόκο στον Ε-65 οι αγρότες εν αναμονή της συνάντησης με Βορίδη
06.12.2019 | 11:39
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν από το μπλόκο στον παράδρομο του Ε-65, είναι οι αγρότες της Καρδίτσας που βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης Βορίδη για τη συνάντηση μαζί του. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης που χθες βρέθηκε στην Κρήτη για να ανακοινώσει τις αποζημιώσεις για το δάκο, σήμερα θα βρίσκεται στη γειτονική Λαμία, στο πλαίσιο των ενημερωτικών ημερίδων του ΥΠΑΑΤ, για τη νέα ΚΑΠ, αλλά προς το παρόν δεν έχει απαντήσει στο αίτημα των αγροτών της Θεσσαλίας για συνάντηση.
Στο μπλόκο του Ε-65 πλέον βρίσκονται περί τα 200 τρακτέρ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΑΣ Καρδίτσας Κώστα Τζέλλα, καθώς και χθες και σήμερα ενισχύθηκαν με νέες δυνάμεις, έπειτα από εξορμήσεις που έκαναν στ χωριά του κάμπου ης Καρδίτσας. Χθες το απόγευμα αντιπροσωπεία της ΕΟΑΣΚ, βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Καρδίτσας, όπου έλαβε ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα τους.

Ενισχύουν


Για το Σαββατοκύριακο προγραμματίζεται συλλαλητήριο συμπαράστασης των φορέων του Νομού πάνω στον Ε-65, όπου ωστόσο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εμποδίζουν την πρόσβαση των αγροτών.
Οι αγρότες των δύο Ενωτικών Ομοσπονδιών Λάρισας και Καρδίτσας, τέλος καταδίκασαν την επίθεση των ΜΑΤ χθες σε αγρότες της πανελλαδικής των μπλόκων στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου βρέθηκε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι με την καταστολή και την αυταρχικότητα δεν επιλύονται τα καυτά προβλήματα του αγροτικού τομέα.


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^