cosmos

Ειδήσεις, νέα για Σύγχρονη Ζωή

Φιλέτο με πατάτες, κρεμμυδάκια και κρασί

Food

Φιλέτο με πατάτες, κρεμμυδάκια και κρασί
04.12.2019 | 16:10
Fashion City Outlet
Το Deree έρχεται στον Βόλο - Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου‎ ‎
Animus Benefits
alphawood
ICBS

Μερίδες: 4
Δυσκολία: μέτριο

Υλικά συνταγής

φιλέτα μοσχαρίσια: 4, περίπου 200 γρ. το καθένα
πατατούλες στρογγυλές: 1/2 κιλό
κρεμμυδάκια στιφάδου: 1/2 κιλό
χυμό μήλου: 150 ml
κόκκινο κρασί: 150 ml
TABASCO®: 1/2 κουταλάκι του γλυκού
κρεμμύδι:1 ψιλοκομμένο
σκόρδο: 2 σκελίδες λιωμένες
κύβος λαχανικών: 1
θυμάρι: 2 κουταλιές της σούπας
ηλιέλαιο: 6 κουταλιές της σούπας
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Αλείφετε με ηλιέλαιο ένα ταψί και τοποθετείτε σ’ αυτό τα φιλέτα. Τα αλατοπιπερώνετε και τα ψήνετε σε δυνατό φούρνο ή γκριλ 6’-7’ γυρίζοντάς τα από την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.

Βγάζετε τα φιλέτα από το ταψί, τα τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και τα διατηρείτε ζεστά. Ξύνετε με μια σπάτουλα το ταψί και προσθέτετε το χυμό του μήλου και το κρασί. Ανακατεύετε για να αναμειχθούν οι ζωμοί των φιλέτων με το χυμό και το κρασί. Στο τέλος προσθέτετε το TABASCO®.

Προσθέτετε τις πατατούλες και το κρεμμυδάκια, αφού τα καθαρίσετε, και κατόπιν ρίχνετε τον κύβο κομματιασμένο, το σκόρδο, το θυμάρι και αλατοπίπερο. Περιχύνετε με το υπόλοιπο ηλιέλαιο και σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ψήνετε 1 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και τα κρεμμύδια. Τα σερβίρετε με τα ζεστά φιλέτα.

Πηγή icookgreek.com



Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Σύγχρονη Ζωή

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Victoria Cinemas
Agronuts
Όλυμπος
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
Thema - Scavolini
ΝΤΙΖΕΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
Μικρές Αγγελίες
thesnea.gr
Κισσός Πηλίου
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^