Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Λάρισα: Επιστημονική Εκδήλωση «Hot Spots στην Αναισθησιολογία» 6 και 7 Δεκεμβρίου

Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», Βιόπολις, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Λάρισα: Επιστημονική Εκδήλωση «Hot Spots στην Αναισθησιολογία» 6 και 7 Δεκεμβρίου
03.12.2019 | 18:13
Animus Benefits
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Δαλαβίκας Bikes
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Επιστημονική Εκδήλωση «Hot Spots στην Αναισθησιολογία»
6 & 7 Δεκεμβρίου 2019,
Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», Βιόπολις, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης», Βιόπολις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, θα διεξαχθεί στις 6 & 7 Δεκεμβρίου 2019 η επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: «Hot Spots στην Αναισθησιολογία».

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Αναισθησιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, της Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος και του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Λάρισα:

Τα μέλη της Οργανωτικής & Επιστημονικής επιτροπής με πρόεδρο την Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κα. Ελένη Αρναούτογλου ευχαριστούν όλους τους θεσμικούς και επιστημονικούς φορείς, καθώς και τους προσκεκλημένους ομιλητές που συνέδραμαν με την αποδοχή της συμμετοχής τους στη σημαντική αυτή διοργάνωση, έχοντας ετοιμάσει ένα διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα με στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, φροντιστήρια και παρουσίαση κλινικών εφαρμογών σχετικά με την Αναισθησία στα Παιδιά και τη Διαχείριση της Αιμορραγίας και της Αιμόστασης, δίνοντας τη δυνατότητα να συζητηθούν θέματα με τις οικείες επιστημονικές κοινότητες και με όλες τις εμπλεκόμενες ειδικότητες (αναισθησιολόγοι, εντατικολόγοι, επειγοντολόγοι, παιδίατροι και τις χειρουργικές ειδικότητες) για τις νέες τεχνικές και τις νέες συστάσεις.

Τέλος, κατά την 1η ημέρα του συνεδρίου (Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20.30) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης, στη διάρκεια της οποίας θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στον Καθηγητή Αναισθησιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ.κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο.

 


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - τσάι του βουνού
Ευθυμίου Red Inn
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^