Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Η καρδιά «πρόδωσε» στον ύπνο 54χρονο Βολιώτη

Αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και δεν έδωσε σημασία

Η καρδιά «πρόδωσε» στον ύπνο 54χρονο Βολιώτη
02.12.2019 | 09:27
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Comfort Suites and Rooms
Ευθυμίου Red Inn
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και δεν έδωσε σημασία. Δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπέθεσε λοιπόν ότι ήταν από το κρύωμα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες δέκα μέρες. Ομως, έπεσε για να κοιμηθεί και δεν ξανασηκώθηκε.

Στο πένθος βυθίστηκε από χθες η οικογένεια ενός 54χρονου από το Διμήνι. Ο Βασίλης Καλιακούδας έφυγε από τη ζωή, αιφνίδια και πρόωρα. Η καρδιά τον πρόδωσε ενώ ήταν στο σπίτι του και κοιμόταν.

Οταν αυτό έγινε αντιληπτό γύρω στις 7 το πρωί, δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό επαγγελματία στον Βόλο. Ο 54χρονος είχε δικό του φορτηγό, έκανε μεταφορές και εξυπηρετούσε όλους τους εμπόρους του Βόλου.Τ ο τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε θλίψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία προχθές το μεσημέρι. Οι συγγενείς του είπαν να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, όμως εκείνος δεν ήθελε. Πίστευε ότι ο πόνος στο στήθος οφειλόταν στο κρύωμα που τον ταλαιπωρούσε. Το απόγευμα ήταν πράγματι καλύτερα στην υγεία του, όμως το βράδυ η καρδιά του δεν «άντεξε».

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 11.30 π. μ. από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Δαλαβίκας Bikes
Γάλα Ζωής Όλυμπος
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^