Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Μέτωπο για το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας ανακοίνωσε ο Α. Ξανθός από τη Λάρισα

Ο πρώην υπουργός μίλησε για σχεδιασμό ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων

Μέτωπο για το δημόσιο χαρακτήρα της Υγείας ανακοίνωσε ο Α. Ξανθός από τη Λάρισα
18.11.2019 | 20:09
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
alphawood
Comfort Suites and Rooms
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Μέτωπο για την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ συγκροτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στη Λάρισα, ο τομεάρχης υγείας του κόμματος και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας ξανθός σε συνέντευξη τύπου.

 Μάλιστα ο κ. Ξανθός ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκδήλωση από ο ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, καθώς όπως ανεφερε χαρακτηριστικά η κυβέρνηση έχει ανοίξει τα χαρτιά της και θέτει εν αμφιβόλω το νομικό καθεστώς των νοσοκομείων, βάζοντας από την πίσω πόρτα τους ιδιώτες.

 Ειδικότερα ο πρώην υπουργός Υγείας ερωηθείς σχετικά σημείωσε ότι στο μέτωπο αυτό πιθανόν να συμμετέχουν και το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα-25, ενώ σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε θετικό πρόσημο στη δημόσια υγεία, το οποίο πλέον τείνει να γίνει αρνητικό, με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.


Μέτωπο

 Εξάλλου ερωτηθείς σχετικά ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η υπόθεση του Ογκολογικού κέντρου στη Λάρισα δείχνει να είναι μία αποσπασματική πρόταση χωρίς κατάλληλη προετοιμασία, καθώς το θέμα είχε συζητηθεί και στο αναπτυξιακό συνέδριο της Θεσσαλίας. Τέλος ανέφερε πως συζήτησε με τους εργαζόμενους των δημόσιων νοσοκομείων στην περιφέρειά μας και είδε πως υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο -στελεχιακό δυναμικό, καθώς δεν γίνονται οι απαραίτητες προσλήψεις και δεν τηρείται ο κανόνας του 1-1.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος-Κλιάφα
Ευθυμίου Red Inn
thesnea.gr
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
  ^