Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Το όργιο φημών φέρνει συνέλευση αύριο στα Μεσάγγαλα για το μεταναστευτικό

Ανησυχία και σε Καρίτσα, Άνω Σωτηρίτα, Καλλιπεύκη

Το όργιο φημών φέρνει  συνέλευση αύριο στα Μεσάγγαλα για το μεταναστευτικό
16.11.2019 | 10:48
Agronuts
Δαλαβίκας Bikes
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 Οι σύλλογοι των παραλίων του δήμου Τεμπών μετά από ομόφωνη απόφαση τους καλούν αύριο Κυριακή 17Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί τους πολίτες στο χώρο των εκδηλώσεων στο κέντρο Μεσαγγάλων, για ενημέρωση για το φλέγον θέμα του μεταναστευτικού, όπου το παρόν θα δώσει και ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

 Η σύσκεψη κρίθηκε αναγκαία μετά τη φημολογούμενη εγκατασταση μεταναστών στην περιοχή των παραλίων. Αξίζει να τονιστεί πως οι άτοικοι της περιοχής έχουν θορυβηθεί από όσα διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες για δημιουργία μεγλης δομής ανάμεσα σε μεσαγγλα και Καστρί Λουτρό, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη που να το διαβεβαιώνει.

 Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι του Δήμου Αγιάς στη χθεσινή ανοιχτή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο κέντρο Χρυσαλλίδα στην Αγιά εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις φήμες που υπάρχουν ότι και ο δεύτερος ξενώνας στην Άνω Σωτηρίτσα έχει καταθέσει αιτηση στον Οργανισμό Μετανάστευσης για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

 Τέλος πάντα σε εγρήγορση βρίσκονται οι κάτοικοι της Καρίτσας για την αποτροπή της εγκατάστασης και άλλων προσφύγων σε ξενοδοχείο στο κέντρο του χωριού, όπως και της Καλλιπεύκης.Το όργιο φημών φέρνει  συνέλευση αύριο στα Μεσάγγαλα για το μεταναστευτικό


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^