Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Αντ. Γκουντάρας: Γιατί είναι κρυμμένοι οι βουλευτές με το προσφυγικό;

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Αγιάς

Αντ. Γκουντάρας: Γιατί είναι κρυμμένοι οι βουλευτές με το προσφυγικό;
11.11.2019 | 23:23
Animus Benefits
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Δαλαβίκας Bikes
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

 Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, επιρρίπτοντας ευθύνες στο λάθος σχεδιασμό της πολιτείας, για τον τρόπο διανομής των προσφύγων στην ενδοχώρα. Μιλώντας στα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» της «Θεσσαλίας τηλεόρασης» και στη Ράνια Αλεξίου, αφού επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν ενημερώνεται καν για την άφιξη προσφύγων ή ενημερώνεται λίγη ώρα πριν την άφιξή τους, σε χωριά του δήμου του, επανέλαβε πως δεν τηρείται η αναλογικότητα που είχε υποσχεθεί στους δημάρχους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρόσφατη σύσκεψη στη Λάρισα.


Αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί πέφτει όλο το ανάθεμα στην αυτοδιοίκηση και στον κάθε δήμαρχο ή περιφερειάρχη, όταν οι βουλευτές είναι «κρυμμένοι». «Και ο βουλευτής εκλέγεται από τους πολίτες του δήμου Αγιάς, όπως και ο δημαρχος», είπε. Είναι μία ευκαιρία λοιπόν ανέφερε, χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγιάς να έρθουν στην ανοιχτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να μας ενημερώσουν, όπως ενημερώθηκαν οι ίδιοι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής τους ομάδας , για το ποιός είναι ο σχεδιασμός για το προσφυγικό».


  Επίσης υπεραμύνθηκε της στάσης των κατοίκων της Καρίτσας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένα χωριό βαθειά δημοκρατικό και προοδευτικό με πλούσια ιστορία σε αγώνες για τη δημοκρατία δεν άλλαξε ξαφνικά και έγινε ρατσιστικό και ξενοφοβικό, αλλά όταν έρχονται τρεις τα χαράματα λεωφορεία χωρίς καμία ενημέρωση, είναι εύλογο να υπάρχουν αντιδράσεις.

 Τέλος τόνισε ότι πατριώτης δεν είναι αυτός που αντιδρά στη διανομή προσφύγων και μεταναστών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να μείνουν όλοι στα νησιά, εκεί δεν υπάρχουν Έλληνες;

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - τσάι του βουνού
Ευθυμίου Red Inn
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^