Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Λάρισα: Παρουσίασε τον Βαγγέλη Αγγέλου

Το μυαλό σου δεν πρέπει να το εμπιστεύεσαι ποτέ, την καρδιά σου πρέπει να ακούς είπε.

Λάρισα: Παρουσίασε τον Βαγγέλη Αγγέλου
08.11.2019 | 18:51
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Σε τρομερή κατάσταση ο Βαγγέλης Αγγέλου, έδωσε πολλές ατάκες κατά την παρουσίασή του από την ΚΑΕ Λάρισα. Το μυαλό σου δεν πρέπει να το εμπιστεύεσαι ποτέ, την καρδιά σου πρέπει να ακούς είπε.

Προπονητής της Λάρισας και επίσημα από το βράδυ της Πέμπτης (7/11), ο Βαγγέλης Αγγέλου παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου της πόλης την Παρασκευή (8/11) και δήλωσε έτοιμος να σκληρή δουλειά ώστε η ομάδα να βρίσκεται και την επόμενη περίοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια αυτή, γιατί πραγματικά είναι μια οικογένεια αυτή η ομάδα. Είναι μια πρόκληση γιατί ο αθλητισμός είναι μια πρόκληση και είναι ο χώρος εκείνος που σου αρέσει να δοκιμάζεσαι και να δοκιμάζεις τα όρια σου και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που τολμούν.

Τη σημερινή εποχή δεν είναι μόνο δύσκολη η θέση της ομάδας, είναι σχεδόν όλα τα πράγματα δύσκολα. Άρα λοιπόν υπάρχει και ένα μήνυμα σε αυτή τη προσπάθεια και μέσω του κ. Ριζούλη εγώ το εισέπραξα και ήταν τόσο αυθεντικό και ξεκάθαρο, ώστε όταν σου λέει ένας άνθρωπος σε μια εποχή που γύρω μας όλα είναι όχι τόσο εύκολα, ότι θέλω να κάνω αυτό και για τη πόλη και γιατί το πιστεύω και θέλω και έστω και με μισό βαθμό να διεκδικήσω αυτή τη προσπάθεια, νομίζω πως είναι μια πρόκληση που είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και για τους υπόλοιπους ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό το οποίο είπα χθες και στη πρώτη μου δήλωση, είναι πολύ καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις να μιλάς λιγότερο και να δείχνεις αυτό που κάνεις. Μια πρώτη εκτίμηση αν και υπάρχει στη ζωή, το μυαλό σου δεν πρέπει να το εμπιστεύεσαι ποτέ, αυτό που πρέπει να εμπιστεύεσαι είναι η καρδιά σου και στη καρδιά κατοικεί και ο Θεός αλλά και η αντίθετη περίπτωση από τον Θεό. Νομίζω πως εδώ υπάρχει η καρδιά και αυτή θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε και στους παίκτες και να εναρμονιστούμε και εμείς όλοι μαζί.

Δεν είναι εύκολη η δουλειά, αλλά δεν είναι και δύσκολη. Σίγουρα όμως θα πάρουμε στα χέρια μας αυτήν την πρόκληση και με τη βοήθεια του Θεού, θα προσπαθήσουμε με στοχευμένα βήματα που θα προέρχονται από τον διάλογο και από την αρμοδιότητα ρόλων, να προχωρήσουμε πολύ προσεκτικά σε ένα χτίσιμο μιας δομής που να υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά ώστε να ακουμπήσουμε αυτήν την προσπάθεια.

Είδα την προσπάθεια την οποία έχει κάνει ο κ. Φραγκιάς, ότι η δουλειά του προπονητή είναι πολλές φορές σαν του τερματοφύλακα στα πέναλτι και εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^