Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος στη σύνοδο της Μελβούρνης «NO MONEY FOR TERROR»

Με εντολή του πρωθυπουργού, εκπροσωπεί την κυβέρνηση

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος στη σύνοδο της Μελβούρνης «NO MONEY FOR TERROR»
08.11.2019 | 12:30
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος είναι αυτές τις ημέρες στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και συμμετέχει στη διεθνή υπουργική Σύνοδο «No money for terror» για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το Υπουργείο Οικονομικών.

Πρόκειται για μια Σύνοδο που πραγματοποιείται σε υψηλό επίπεδο πολιτικής εκπροσώπησης, καθώς συμμετέχουν περίπου 70 υπουργοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι από όλο το κόσμο.

Οι εργασίες της Συνόδου εστιάζουν σε ζητήματα που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην τρομοκρατία, στις ευκαιρίες που διαμορφώνουν οι νέες τεχνολογίες για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και το ρόλο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών σε αυτό το πεδίο.

Όπως σημείωσε ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, «πρόκειται για ζητήματα για τα οποία έχουμε κάνει σημαντικά βήματα και θα προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση πιο εντατικά, καθώς παραμένουμε αφοσιωμένοι στο «σπάσιμο» δεσμών και συνθηκών που επιτρέπουν την εμφάνιση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, αλλά και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος«.

Στο περιθώριο της Συνόδου ο κ. Τριαντόπουλος συναντήθηκε και συζήτησε με υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους χωρών, παρουσιάζοντας τις θέσεις της χώρας πάνω στο πεδίο της καταπολέμησης της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αλλά και ενημερώνοντάς τους για τις θετικές εξελίξεις στην Ελληνική Οικονομία.

 Ο Χρήστος Τριαντόπουλος στη σύνοδο της Μελβούρνης «NO MONEY FOR TERROR»


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^