Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

5η ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Καθάρισαν τις ακτές των παραλίων της Λάρισας την περασμένη Κυριακή

5η ΣΥΝΕΧΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
08.11.2019 | 10:34
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Ζαγορίν
Animus Benefits
ICBS
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCOΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συνδέοντας έμπρακτα την επιχειρηματική της στρατηγική με την ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στο περιβάλλον, στο ανθρώπινο δυναμικό της και στους καταναλωτές, διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά την εβδομάδα εθελοντισμού των εργαζομένων της στη Λάρισα.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, μια μεγάλη ομάδα 170 ατόμων αποτελούμενη από εργαζόμενους με τις οικογένειές τους, μαζεύτηκε στην περιοχή του Αγιόκαμπου και καθάρισε 13χλμ. παραλίας, ανακυκλώνοντας παράλληλα σκουπίδια, αλουμίνιο και πλαστικό. Επισκευάστηκαν παγκάκια και κιόσκια και βάφτηκαν μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων, δίνοντας μια πνοή ανανέωσης στις ακτές του Αγιόκαμπου, της Σωτηρίτσας και της Βελίκας. Ο Δήμος Αγιάς και τα αρμόδια στελέχη του στήριξαν με την παρουσία τους και τη βοήθεια τους την ενέργεια αυτή.

Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο, μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών προσφέρθηκε στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων Λάρισας και Αγιάς, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους για εύλογο χρονικό διάστημα.

Η επικέντρωση της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας θέτει ως άμεσο στόχο της ένα υγιές και θετικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αντανακλά τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρίας.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
alphawood
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
Όλυμπος-Κλιάφα
Agronuts
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
Thema - Scavolini
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^