Ειδήσεις, νέα για Αγροτικά

Καλούν Βορίδη στη Βεροια οι παραγωγοί ροδάκινου για τις χαμηλλές τιμές...

Ζητούν να δώσει λύσεις

Καλούν Βορίδη στη Βεροια οι παραγωγοί ροδάκινου για τις χαμηλλές τιμές...
07.11.2019 | 09:04
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Ζαγορίν
Animus Benefits
ICBS
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τις χαμηλές τιμές και την μη απορρόφηση σε πολλές ποικιλίες ροδακίνων πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, στην διάρκεια της οποία αποφασίστηκε ομόφωνα να προσκληθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να δώσει λύσεις γύρω από το θέμα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν συλλογικοί φορείς ροδακινοπαραγωγών, αλλά και παραγωγοί από όλους τους νομούς της χώρας, στους οποίους καλλιεργούνται ροδάκινα. Οι τοποθετήσεις όλων αφορούσαν τα οικονομικά αδιέξοδα στα οποία έχουν περιέλθει οι ροδακινοπαραγωγοί. Βασικοί λόγοι της δύσκολης αυτής κατάστασης είναι το εμπάργκο, η μεγάλη παραγωγή, αλλά και το χαλάζι και οι θεομηνίες που έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου , «αποφασίστηκε ομόφωνα να προσκληθεί στη Βέροια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βορίδης Μάκης, σε ανοιχτή συνεδρίαση με τη συμμετοχή Ομάδων Παραγωγών, Αγροτικών Συνεταιρισμών, Αγροτικών Συλλόγων αλλά και ροδακινοπαραγωγών, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον Υπουργό να ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει για να βελτιωθεί το οικονομικό αδιέξοδο των παραγωγών.».

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωσή του για την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη αυτή στη Βέροια.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Αγροτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - 100% φυσικοί χυμοί
Φαίδων Αρτοποιήματα
alphawood
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
Agronuts
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
Thema - Scavolini
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^