Ειδήσεις, νέα για Αγροτικά

Καλούν Βορίδη στη Βεροια οι παραγωγοί ροδάκινου για τις χαμηλλές τιμές...

Ζητούν να δώσει λύσεις

Καλούν Βορίδη στη Βεροια οι παραγωγοί ροδάκινου για τις χαμηλλές τιμές...
07.11.2019 | 09:04
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τις χαμηλές τιμές και την μη απορρόφηση σε πολλές ποικιλίες ροδακίνων πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, στην διάρκεια της οποία αποφασίστηκε ομόφωνα να προσκληθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να δώσει λύσεις γύρω από το θέμα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν συλλογικοί φορείς ροδακινοπαραγωγών, αλλά και παραγωγοί από όλους τους νομούς της χώρας, στους οποίους καλλιεργούνται ροδάκινα. Οι τοποθετήσεις όλων αφορούσαν τα οικονομικά αδιέξοδα στα οποία έχουν περιέλθει οι ροδακινοπαραγωγοί. Βασικοί λόγοι της δύσκολης αυτής κατάστασης είναι το εμπάργκο, η μεγάλη παραγωγή, αλλά και το χαλάζι και οι θεομηνίες που έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου , «αποφασίστηκε ομόφωνα να προσκληθεί στη Βέροια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βορίδης Μάκης, σε ανοιχτή συνεδρίαση με τη συμμετοχή Ομάδων Παραγωγών, Αγροτικών Συνεταιρισμών, Αγροτικών Συλλόγων αλλά και ροδακινοπαραγωγών, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον Υπουργό να ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει για να βελτιωθεί το οικονομικό αδιέξοδο των παραγωγών.».

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωσή του για την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη αυτή στη Βέροια.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Αγροτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^