Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Το πρώτο «Βραβείο Επίδειξης Θάρρους στην Ηγεσία Mary Chirwa» απέσπασε ο π. Αντώνιος της «Κιβωτού»

Ιδιαίτερη η χαρά και η ικανοποίηση παιδιών και εθελοντών, στη δομή του Βόλου

Το πρώτο «Βραβείο Επίδειξης Θάρρους στην Ηγεσία Mary Chirwa» απέσπασε ο π. Αντώνιος της «Κιβωτού»
23.10.2019 | 21:27
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Animus Benefits
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Για ακόμα μία φορά τιμή και δόξα φέρνει στην Ελλάδα φέρνει η βράβευση του πατρός Αντώνιου Παπανικολάου, ιδρυτού της «Κιβωτού του Κόσμου», μιας δομής, της οποίας ένα από τα σπίτια της, βρίσκεται στο Διμήνι του Βόλου. Συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους 10 τελικούς υποψήφιους από όλον τον κόσμο για το πρώτο Βραβείο Επίδειξης Θάρρους στην Ηγεσία Mary Chirwa (Mary Chirwa Award for Courageous Leadership). Ιδιαίτερη είναι η χαρά από τη στιγμή που έγινε γνωστή η βράβευση, τόσο στα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή του Βόλου, όσο και στους υπόλοιπους εκατοντάδες εθελοντές που βοηθούν τοπικά, για την επίτευξη του στόχου.
Όπως έγινε γνωστό, «το βραβείο δημιουργήθηκε το 2018 από το Ίδρυμα Βραβείων Mary Chirwa και τη Nudge με έδρα το Άμστερνταμ, Ολλανδία, για να αναδείξει και να αναγνωρίσει ανθρώπους, που έχουν επιδείξει θάρρος στην ηγεσία τους, προκειμένου να προσεγγίσουν τους Στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης.
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στο «Παλάτι της Ειρήνης» και «Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης», απονεμήθηκε στον πατέρα Αντώνιο, τον πατέρα της καρδιάς μας, το βραβείο του θαρραλέου ηγέτη, που προχωρά ενάντια στις αντιξοότητες.
Ο «Ολυμπιονίκης» της αγάπης και της φροντίδας των παιδιών, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης τίμησε ακόμα μία φορά τα χώματα της πατρίδας μας, αφού βραβεύτηκε για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Σε μία χρονική περίοδο που ο καθένας φροντίζει για το προσωπικό του συμφέρον και σηκώνει τα χέρια ψηλά με το παραμικρό, ο πατήρ Αντώνιος μας θυμίζει πως ακόμα και ένα άτομο μόνο του μπορεί να κάνει την διαφορά, αρκεί να μην υπάρχει φόβος και να κρατά την ελπίδα ζωντανή».
width=1024

width=1024

width=1024

width=800

 
 


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος
Μένουμε ασφαλείς 300x250
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Μένουμε Ασφαλείς 300x250 2
  ^