Ειδήσεις, νέα για Τρίκαλα

Τιμητικό βραβείο στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου

Στο MobileExcellenceAwards 2019, ως επιβράβευση της καινοτομίας στον Δήμο Τρικκαίων

Τιμητικό βραβείο στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου
18.10.2019 | 18:16
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Τιμητικό βραβείο στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου

Στο MobileExcellenceAwards 2019, ως επιβράβευση της καινοτομίας στον Δήμο Τρικκαίων

Τιμητικό βραβείο (ακόμη ένα) έλαβε το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο των MobileExcellenceAwards 2019, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications, ο κ. Παπαστεργίου τιμήθηκε για το πλήθος των καινοτόμων δράσεων στον Δήμο, έναν «Δήμο - πρότυπο ψηφιακής ανάπτυξης», όπως αναφέρθηκε σχετικά στη διάρκεια της τελετής.
Η βράβευση εστίασε στο πλήθος των δράσεων που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται, από το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό μέχρι τις πιλοτικές εφαρμογές για στάθμευση και φωτισμό, το σύστημα εξυπηρέτησης πολιτών «20000», την εφαρμογή TrikalaCheckApp για τα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές για τη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου κ.α.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Δήμαρχος Τρικκαίων δήλωσε ότι η τεχνολογία τον συναρπάζει και με τα έργα πληροφορικής και mobile «μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας και τη χώρα μας, ψηφιοποιώντας και απλοποιώντας διαδικασίες προς όφελος των πολιτών».
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη από την Boussias Communications, με την υποστήριξη του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΠΕ, του GRECA, του ΕΙΠ και του Hellenic CIO Forum της ΕΕΔΕ.
Συμμετείχαν ενεργά280 στελέχη της αγοράς και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές και τα πιο καινοτόμα mobileapps και projectsτης χρονιάς, με ρεκόρ συμμετοχής κατά 40% περισσότερες υποψηφιότητες σε σχέση με πέρυσι.
Στον εισαγωγικό του χαιρετισμό ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, Καθηγητής Γιώργος Δουκίδης ανέφερε τις πέντε τάσεις που αναδείχθηκαν φέτος, τονίζοντας ότι μέσα από τα βραβεία αναδείχθηκε η σύγχρονη μεθοδολογία στην ανάπτυξη των mobile εφαρμογών και η χρήση του IoT στην πράξη.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου ΤρικκαίωνΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τρίκαλα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^