Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Κάλεσμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

«Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Κάλεσμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
16.10.2019 | 22:16
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του κόμματος απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: «Σε πλήρη λειτουργία είναι πλέον το «isyriza.gr», η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η καθεμιά και ο καθένας μέσα σε ελάχιστα λεπτά εγγράφεται μέλος, αποκτά το δικαίωμα στη γνώση, στο συντονισμό και, κυρίως, στη συμμετοχή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει την πρωτοβουλία και απευθύνει πλατιά πρόσκληση σε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη της μεγάλης και ανοικτής «οικογένειας» του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου».
Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε με την περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα, θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στη Λάρισα.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση των πολιτών με την πολιτική, μια σχέση ελκυστική, ζωντανή και ουσιαστική. Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες.
Σας καλούμε να πάρετε μέρος σε αυτή τη συναρπαστική προσπάθεια για την αναζωογόνηση της πολιτικής διαδικασίας, την ενίσχυση της δημοκρατίας και τη διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού αλλά και ριζοσπαστικού προγράμματος για την προοδευτική πορεία της χώρας μας».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^