Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Αποφασισμένοι για όλα οι κάτοικοι στο Κεραμίδι

Δεν θα αφήσουν όπως είπαν, την Ιερά Μονή Φλαμουρίου να είναι ιδιοκτήτρια στα χωράφια τους

Αποφασισμένοι για όλα οι κάτοικοι στο Κεραμίδι
24.09.2019 | 10:50
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Αποφασισμένοι για όλα είναι οι κάτοικοι του Κεραμιδίου, που βλέπουν τις περιουσίες τους να …χάνονται μετά και την αποκάλυψη πως ιδιοκτήτης είναι η Ιερά Μονή Φλαμουρίου κι όλα αυτά με αφορμή τη δήλωση των ακινήτων τους στο Κτηματολόγιο. Μάλιστα, δηλώνουν πως θα προστατεύουν τα δικαιώματα στην περιουσία τους με κάθε τρόπο, όπως τα προστάτευσαν και στο παρελθόν οι γονείς τους, οι παππούδες τους και οι πρόγονοί τους απέναντι σε οποιονδήποτε τόλμησε να τα αμφισβητήσει. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι στο Βένετο.
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Κεραμιδίου το Σάββατο το βράδυ προκειμένου να συζητήσουν το θέμα, να ενημερωθούν και να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση, πως κανείς δεν πρόκειται να τους πάρει τις περιουσίες τους, που εδώ και πολλά χρόνια κατέχουν.
Να σημειωθεί πως το πρόβλημα που έχει προκύψει αναδείχθηκε τώρα με τις δηλώσεις των περιουσιών στο Κτηματολόγιο. Φάνηκε λοιπόν, πως η Ιερά Μονή Φλαμουρίου είναι ιδιοκτήτρια 80.000 στρεμμάτων, όχι μόνο δασικής έκτασης αλλά και γεωργικής, την οποία και εκμεταλλεύονται εδώ και δεκαετίες οι κάτοικοι της περιοχής.
Στη λαϊκή συνέλευση του Σαββάτου, οι κάτοικοι μίλησαν μεταξύ τους, αλλά και με τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα, ενώ το παρών έδωσαν και οι βουλευτές κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος, Θανάσης Λιούπης και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και κατέληξαν σε ψήφισμα.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^