ICBS

Ειδήσεις, νέα για Σύγχρονη Ζωή

Ανάλαφρο γλυκό ψυγείου,σαν μιλφέιγ

Γεύση

Ανάλαφρο γλυκό ψυγείου,σαν μιλφέιγ
03.09.2019 | 17:20
Fashion City Outlet
Όλυμπος - Χυμοί
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
VIOLAR SA - ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ

Όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος και θέλουμε να κάνουμε ένα γλυκό στην πιο απλή εκδοχή του, ελαφρύ και εύκολο
Υλικά

3 πακέτα Cream Crackers Παπαδοπούλου (έβαλα ολικής)
2 φακελάκια κρέμα βανίλια άνθος αραβοσίτου στιγμής
2 φακελάκια κρέμα σοκολάτα άνθος αραβοσίτου στιγμής
γάλα πλήρες, όσο απαιτείται για τις κρέμες
επιπλέον γάλα για τα μπισκότα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε με μίξερ χειρός, το άνθος αραβοσίτου σοκολάτα με το γάλα που αναλογεί, σύμφωνα με την συσκευασία, για να γίνει κρέμα. Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζουμε και την κρέμα βανίλια.

Παίρνουμε τα Cream Crackers, τα βουτάμε σε λίγο χλιαρό γάλα και τα τοποθετούμε σε ένα ορθογώνιου πυρέξ, ώστε να καλύψουν όλο τον πάτο. Αν χρειαστεί σπάμε μερικά, για να γεμίσουμε κενά.

Ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτα πάνω από τα Cream Crackers και την απλώνουμε ομοιόμορφα.

Από πάνω προσθέτουμε άλλη μια στρώση Cream Crackers, αφού πρώτα τα βουτήξουμε στο γάλα και απλώνουμε την κρέμα βανίλιας.

Τρίβουμε με τα χέρια μας 4-5 Cream Crackers και τα πασπαλίζουμε στην επιφάνεια του γλυκού μας. Προαιρετικά προσθέτουμε και λίγη ζάχαρη άχνη πάνω από τα θρυμματισμένα Crackers.

Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και σταθεροποιηθεί καλά η κρέμα, για τουλάχιστον 5 - 6 ώρες, πριν το σερβίρουμε.. Καλή απόλαυση!!!

Πηγή cookpad.com



Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Σύγχρονη Ζωή

Δημοφιλή Βίντεο

Μικρές Αγγελίες
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
axon
Αγγλικά Γερογιώκας
ΙΕΚ Όμηρος
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^