Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Ημέρα ανοικτής επίσκεψης στο αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στο Βελεστίνο

Ημέρα ανοικτής επίσκεψης στο αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
28.08.2019 | 14:08
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Organic‐PLUS (Horizon 2020 ), που υλοποιείται από το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνεται ημέρα ανοιχτής επίσκεψης για το κοινό. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, «το έργο Organic‐PLUS αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση και τελικά στη σταδιακή κατάργηση των αμφισβητούμενων εισροών στη βιολογική αλλά και στη συμβατική γεωργία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τόσο οι δραστηριότητες του εργαστηρίου στο πλαίσιο του παραπάνω έργου όσο και δραστηριότητες στα υπόλοιπα ερευνητικά έργα τα οποία υλοποιούνται από την ομάδα του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον αναπληρωτή καθηγητή Νικόλαο Κατσούλα.
Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του νέου πιλοτικού θερμοκηπίου του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Αγρόκτημα Βελεστίνου, στο οποίο υλοποιούνται τα περισσότερα από τα παραπάνω έργα.
Η εκδήλωση «ημέρα ανοικτής επίσκεψης για το κοινό» (OPEN DAY) εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου 2019 – Europe in My Region 2019» (#EUinMyRegion)».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^