Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Στον δρόμο οικογένεια με ανήλικα παιδιά απο τις 2 Αυγούστου

Κοιμούνται στα παγκάκια στον προάυλειο χώρο της παλιάς πτέρυγας του νοσοκομείου

Στον δρόμο οικογένεια με ανήλικα παιδιά απο τις 2 Αυγούστου
22.08.2019 | 15:35
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Στον δρόμο και χωρίς τα υπάρχοντα τους βρίσκονται απο τις 2 Αυγούστου η οικογένεια της Βασιλικής Μπελιοπούλου και του Κωνσταντίνου Κουλούρη στον Βόλο.

Λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δεν μπόρεσαν να καταβάλλουν τα ενοίκια στον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο έμεναν με αποτέλεσμα να τους γίνει έξωση και να βρεθούν ξαφνικά στον δρόμο.Το τελευταίο χρονικό διάστημα διαβιούν στον προάυλιο χώρο του νοσοκομείου Βόλου και κουμούνται στα παγκάκια της μονάδας που φιλοξενεί την ψυχιατρική κλινική του νοσοκομειακού ιδρύματος. Μάλιστα η 57χρονη Βασιλική Μπελιοπούλου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας απο το 2002 είναι καρδιοπαθής ενώ η ψυχική της υγεία έχει κλονιστεί με όλα όσα έχουν συμβεί και νοσηλεύτηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.Είναι μητέρα πέντε παιδιών και μαζί με τον 59χρονο σύζυγό της Κωνσταντίνο Κουλούρη, ζητούν εναγωνίως μία στέγη για την οικογένειά τους.

Ο Κώστας Κουλούρης, μέχρι το 2009 εργάζονταν ως οδηγός ταξί. Μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε, πλέον δεν μπορεί να εργαστεί και κατά καιρούς εργάζεται περιστασιακά σε διάφορες δουλειές.Από τον Οκτώβριο του 2018, εργάζεται ως συμβασιούχος σε κοινωφελές πρόγραμμα στον Δήμο Βόλου, το οποίο μάλιστα αναμένεται να λήξει σύντομα.Τα χρήματα που λαμβάνει η οικογένεια μηνιαίως, δεν φτάνουν για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες και τα φάρμακα που χρειάζεται η 57χρονη Βασιλική.


Το 2015, η οικογένεια νοίκιασε σπίτι στην οδό Γιάννη Δήμου, στο ύψος του Ασύλου και με την επιδότηση ενοικίου και το κοινωνικό μέρισμα, τα μισθώματα καταβλήθηκαν μέχρι το 2017.Έκτοτε Κώστας Κουλούρης έμεινε άνεργος με αποτέλεσμα, τα χρέη να μεγαλώσουν. Το 2018, η οικογένεια δεν κατάφερε να καταβάλλει τα μισθώματα, ενώ σύμφωνα με τον κ Κουλούρη δεν υποβλήθηκε από τον ιδιοκτήτη ηλεκτρονικά το μισθωτήριο συμβόλαιο για να μπορέσει να διεκδικήσει ο ίδιος το επίδομα ενοικίου και να μπορεί να εξοφλεί τα χρωστούμενα σταδιακά.Το ζευγάρι κατήγγειλε ότι έχει πληροφορίες, ότι, μπήκαν άνθρωποι μέσα στο σπίτι μετά την αποχώρησή τους και ζητά την παρέμβαση Εισαγγελέα και παρουσία του να ανοίξει το σπίτι για να διαπιστωθεί τι έχει γίνει, αλλά και να πάρει η οικογένεια τα πράγματά της. Επίσης ανέφεραν ότι πληροφορήθηκαν για έρανο που έγινε για να συγκεντρωθούν χρήματα, ωστόσο όπως είπε η κ. Βασιλική «Δεν θέλουμε ελεημοσύνη. Θέλουμε τα πράγματά μας κι μια στέγη για την οικογένειά μας. Ότι χρήματα αν έχουν συγκεντρωθεί κι απ’ όποιον έχουν συγκεντρωθεί, θέλουμε να δοθούν σε Ιδρύματα».

Με πληροφορίες απο το το δημοσιέυμα του Akroama.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^