Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Επιτροπή πολιτών: Να αντιμετωπίσουν με υπευθυνότητα το πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών

Νέα συγκέντρωση αύριο στον Άγιο Νικόλαο

Επιτροπή πολιτών: Να αντιμετωπίσουν με υπευθυνότητα το πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών
21.08.2019 | 15:44
Animus Benefits
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ καλεί τη δημοτική αρχή Βόλου να σοβαρευτεί και να αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα το πρόβλημα της καύσης, ώστε να μη μετατραπεί ο Βόλος στον αποτεφρωτήρα της Ιταλίας. Επίσης, τα μέλη της Επιτροπής διαμηνύουν ότι οι απειλές περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη δεν μπορούν να τρομάξουν κανέναν.

Όπως, ειδικότερα, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Επιτροπής:

Άργησε αλλά εμφανίστηκε τελικά η ομάδα Μπεου που ελέγχει το δήμο Βόλου. Με μια υβριστική αλλά και εκτός θέματος ανακοίνωση, απειλεί την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών επειδή είναι παρούσα και αγωνίζεται για να σταματήσει η καύση των σκουπιδιών και η μετατροπή του Βόλου στον αποτεφρωτήρα της Ιταλίας.
Δεν τολμούν όμως να πάρουν πρωτοβουλίες για να δοθεί τέλος στον εφιάλτη. Ξεχνούν τη θλιβερή πρωτιά που κατέχει πανελλαδικά η πόλη μας σε πρόωρους θανάτους.
Ξεχνούν ότι στο.. Μονακό τους δεν υπάρχουν μετρητές ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης πάρα την δυσοσμία του καμένου πλαστικού! Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το αποτέλεσμα που θα υπάρξει στη Δημόσια Υγεία από την καύση 750 τόννων τοξικών αποβλήτων εντός της πόλης καθημερινά.
Ξεχνούν ότι, όταν στριμώχτηκαν από τους δημότες, αναγκάστηκαν να βγάλουν ψήφισμα ενάντια στην καύση σκουπιδιών κι ας μην το υπερασπίστηκαν ποτέ με πρωτοβουλίες που αρμόζουν σε μια σοβαρή δημοτική αρχή.
Αν πράγματι δεν γνωρίζουν από που ήρθε το πλοίο FIONA, εμείς θα τους το πούμε και θα τους πληροφορήσουμε για τις ανεξέλεγκτες χωματερές ραδιενεργών αποβλήτων της πόλης Ουελβα, όπου ελλιμενίστηκε πριν έλθει στο Βόλο αλλά και για την ασύμφωνη πορεία του σε σχέση με την δορυφορική καταγραφή της. Αρκεί να σοβαρευτούν και να λειτουργήσουν με την
υπευθυνότητα που απαιτεί το πρόβλημα, ακολουθώντας την Επιτροπή Αγώνα (επειδή έχουν μείνει πίσω) και μελετώντας αρχικά με προσοχή τα όσα ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας έχει επισημάνει για το θέμα.
Ας γνωρίζουν επίσης στην παρεούλα τους, ότι τέτοιες απειλές από τέτοιους περαστικούς, δεν μπορούν να τρομάξουν τους Βολιώτες που αποφάσισαν να υπερασπίσουν το πολυτιμότερο αγαθό: την Υγεία τους και την διασφάλιση συνθηκών ποιότητας ζωής για τα παιδιά που μεγαλώνουν αμέριμνα.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Agronuts
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Όλυμπος
AXON
Νέος Αγών
Μικρές Αγγελίες
thesnea.gr
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^