cosmos

Ειδήσεις, νέα για Σύγχρονη Ζωή

5 σκληρές αλήθειες που το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση πρέπει να γνωρίζει

Σχέσεις

5 σκληρές αλήθειες που το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση πρέπει να γνωρίζει
11.08.2019 | 14:00
Φυτικά Επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ
Victoria Cinemas
Πάρκο των Ευχών
ICBS

Καμιά φορά, είναι δύσκολο να έχουμε ερωτευτεί έναν άνδρα, ειδικά αν ξέρουμε ότι... δεν είμαστε η μοναδική γυναίκα στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί μπορεί να περνάμε κάποιες ώρες μαζί του, αλλά είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα έχουμε στο μυαλό μας.

Αυτές, λοιπόν, είναι πέντε σκληρές αλήθειες που πρέπει να ξέρουμε:

 

1) Δεν θα αφήσει τη σχέση του για να είναι μαζί μας.

Βρισκόμαστε μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα – ίσως και περισσότερο από έξι μήνες – αλλά επιμένει ότι δεν θέλει να μπει σε σχέση; Στη συνέχεια, πιθανότατα να μάθουμε ότι έχει ήδη μία. Απλώς με άλλη γυναίκα. Ή γνωρίσαμε κάποιον που βρίσκεται σε μακροχρόνιο δεσμό και συνεχίζει να απατά τη σύντροφό του με εμάς; Ας μην έχουμε φρούδες ελπίδες. Είτε θέλει συνειδητά να μας πληγώσει, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε διαρκώς σε μια κατάσταση πόνου. Στο μεταξύ, υπάρχουν πολλές γυναίκες που φοβούνται να μπουν σε μια κανονική σχέση με τα πάνω και τα κάτω της κι έτσι προτιμούν τον εύκολο – όπως τον θεωρούν, τουλάχιστον – δρόμο: Κάποιον που έχει ήδη σύντροφο.

 

2) Μας ενώνει ένας «δεσμός» που, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να απαντήσουμε γιατί κάποιος βρίσκεται σε «σοβαρή» σχέση με μια γυναίκα που απατά. Σε κάθε περίπτωση, η δική μας επιλογή είναι λάθος. Γιατί, όπως γράψαμε και προηγουμένως, δεν πρόκειται να την αφήσει αν είναι μαζί για χρόνια και κοιμάται μαζί του όποτε εκείνος θελήσει. Οι άντρες, λοιπόν, μπορεί να δείχνουν αφελείς σε πολλά πράγματα, αλλά, όταν χρειάζεται, μπορούν να έχουν την πονηριά αλεπούς: Ξέρουν ποια γυναίκα να γνωρίσoυν στη μαμά τους, ποια να μοστράρουν στους φίλους τους και ποια να καλέσουν στο σπίτι τους για σεξ στις 2 τη νύχτα. Εξάλλου, και να κάνουμε σχέση μαζί του, κάποια στιγμή θα βρεθούμε εμείς στη θέση της απατημένης.

 

3) Ας κυνηγάμε όνειρα, στόχους και πράγματα που μας εμπνέουν. Όχι άντρες που δεν θέλουν να δεσμευτούν μαζί μας.

Το σεξ από μόνο του δεν καθορίζει το μέλλον μιας σχέσης. Είναι απλώς ένα από τα συστατικά της χημείας. Υπάρχουν ζευγάρια που κοιμήθηκαν μαζί από την πρώτη νύχτα και, χρόνια αργότερα, έχουν ακόμα δεσμό. Υπάρχουν άλλα που, μετά από αναρίθμητες βραδιές πάθους, δεν έκαναν ποτέ το επόμενο βήμα. Δικαιολογίες, λοιπόν, δεν υπάρχουν. Εκείνος έχει ήδη αποφασίσει αν θέλει να είναι μαζί μας ή όχι.

 

4) Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε γρήγορα τη συμπεριφορά... αγοριού.

Αν κάποιος δεν ανοίγει καμία συζήτηση για κοινά μελλοντικά σχέδια, η κατάσταση είναι ήδη ύποπτη. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ο άντρας διατηρεί μια σχέση που καταρρέει, ενώ κρατά και μια άλλη γυναίκα σε (ασαφή) κατάσταση αναμονής. Και δεν θα εγκαταλείψει την παρούσα σχέση του, μέχρι να βρει κάποια που να το αξίζει. Ως τότε, θα φροντίζει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο, ό,τι μπορεί καθεμία από τις δύο πλευρές να του προσφέρει. Προσοχή, λοιπόν, στα σημάδια.

 

5) Δεν υπάρχει κανένα κόστος για αυτόν, αν αποφασίσει ότι δεν μας θέλει πια.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να φύγει οποτεδήποτε θελήσει κι εμείς δεν χρειάζεται να χάσουμε το χρόνο μας σε δακρύβρεχτες συζητήσεις με τις φίλες μας ως προς το τι κάναμε λάθος. Ας σκεφτούμε, λοιπόν, από την αρχή αν αξίζει τον κόπο να μπλέξουμε σε μια τέτοια κατάσταση. Ας σεβαστούμε το γεγονός ότι έχει ήδη σχέση. Και ας τον αφήσουμε να επιλέξει μόνος του για τον εαυτό του. Σε περίπτωση που αποφασίσει να χωρίσει με τη σχέση του και να είναι μαζί μας, το παιχνίδι θα έχει γυρίσει υπέρ μας. Μέχρι τότε, θα πρέπει να τον διώξουμε μακριά. Και, μέσω της ευγενικής και αξιοπρεπούς απόρριψης, είναι πολύ πιθανό να γίνουμε η γυναίκα που θα σκέφτεται όταν έχει δίπλα του οποιαδήποτε άλλη.
Πηγή womantoc.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Σύγχρονη Ζωή

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΡΙΖΟΥΛΗΣ
ΝΤΙΖΕΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
Κισσός Πηλίου
Αστικό Βόλου
Δήμος Τεμπών - go Tempi
thesnea.gr
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Μικρές Αγγελίες
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^