Ειδήσεις, νέα για Σύγχρονη Ζωή


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία που σπάει τα στερεότυπα ομορφιάς

Mariana Mendes Magalhães

Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία που σπάει τα στερεότυπα ομορφιάς
09.08.2019 | 15:47

Η Mariana Mendes Magalhães είναι μοντέλο από τη Βραζιλία που διαφέρει από όλα τα άλλα. Ένα μαύρο τριχωτό έμπλαστρο με το οποίο γεννήθηκε στο πρόσωπό της καταρρίπτει τα πρότυπα, ανατρέπει τα στερεότυπα και εμπνέει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα με τα σημάδια τους.

Η πανέμορφη Mariana, 26 ετών, έχει διαγνωστεί με ΣΜΣ ή αλλιώς γιγιαντιαίους συγγενείς μελαγχρωματικούς σπίλους, δηλαδή σπίλοι που συνήθως εμφανίζονται είτε κατά τη γέννηση είτε μέσα στους πρώτους 12 μήνες του βίου. Αφορούν στο 1–2% του γενικού πληθυσμού. Με άλλα λόγια, το πρόσωπο της Μαριάνα είναι καλυμμένο από τα φρύδια μέχρι τη μύτη από ένα παχύ στρώμα τρίχας.

Ωστόσο εκείνη λόγω της αυτοπεποίθησής της έχει καταφέρει να αποκτήσει καλό όνομα και φήμη στο μόντελινγκ της Βραζιλίας. Ο κόσμος τη θαυμάζει που δεν κρύβει την ατέλειά της, αλλά την πλασάρει σαν μία ιδιαιτερότητα που αγαπάει πάνω της.

Η ίδια λέει: Αρκετοί άνθρωποι μου λένε ότι είμαι όμορφη με την ατέλειά μου, αλλά ακόμα υπάρχουν και άλλοι που με στολίζουν με άσχημα λόγια, κάτι που με πονάει.

Το μήνυμά μου προς όλους όσοι έχουν ΣΜΣ είναι να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους και να πηγαίνουν κόντρα στα στερεότυπα ομορφιάς.

Πηγή news247.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Σύγχρονη Ζωή

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
  ^