Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Στέλλα Μπίζιου: Ήρωες οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ στη μονάδα της Λάρισας

Στέλλα Μπίζιου: Ήρωες οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
25.06.2019 | 09:16
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

 Με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γούλα και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Μακρυγιάννη, καθώς και εργαζομένους συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. Στη συνάντηση ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Γούλα όσο και τον κ. Μακρυγιάννη για τη συνεργασία μας και την ενημέρωση που είχα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, τόσο ως προς τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού που είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία, όσο και στον τεχνικό εξοπλισμό, ειδικά στον αριθμό των αναγκαίων οχημάτων, είναι μεγάλα και σημαντικά.

 Στέλλα

Στέλλα

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, να επαναλάβω τη θέση μου πως οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, αλλά και γενικότερα στον τομέα υγείας της χώρας μας, είναι ήρωες. Παρά τις τεράστιες ελλείψεις, παρά τις μειώσεις που δέχθηκαν στη μισθοδοσία τους τα τελευταία χρόνια, παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εκείνοι ανταποκρίνονται με αυταπάρνηση και προσωπικές θυσίες, σώζοντας κυριολεκτικά ζωές.
Η πολιτεία οφείλει να σταθεί δίπλα τους και να συνδράμει ώστε να λυθούν τα χρόνια προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι και η δέσμευση της ΝΔ.


Στέλλα

Στέλλα

ΣτέλλαΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος
Μένουμε ασφαλείς 300x250
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Μένουμε Ασφαλείς 300x250 2
  ^