Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Στέλλα Μπίζιου: Οι νέοι άνθρωποι μπαίνουμε μπροστά για μια αυτοδύναμη Ελλάδα

Σε επαφές με παραγωγούς και καταναλωτές στις λαϊκές των Φαρσάλων και της Ελασσόνας

Στέλλα Μπίζιου: Οι νέοι άνθρωποι μπαίνουμε μπροστά για μια αυτοδύναμη Ελλάδα
12.06.2019 | 16:16
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Περιοδεία και επαφές με παραγωγούς αλλά και καταναλωτές, στις λαϊκές αγορές των Φαρσάλων και της Ελασσόνας πραγματοποίησε η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου.

Η κα Μπίζιου είχε για μια ακόμη φορά, την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με δεκάδες πολίτες, ακούγοντας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που προκύπτουν από την υπέρμετρη φορολόγηση των προϊόντων, δεδομένο που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα τόσο στους παραγωγούς, όσο και στους καταναλωτές.

width=600

Η πολιτευτής της ΝΔ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση των φορολογικών συντελεστών, κάτι που θα οδηγήσει στην πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας. «Δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος που να οδηγεί σε ανάπτυξη της οικονομίας από αυτόν της μείωσης των φορολογικών συντελεστών, με ταυτόχρονη πάταξη της υψηλής φοροδιαφυγής», επεσήμανε η ίδια χαρακτηριστικά.

width=600

Μιλώντας με τους πολίτες τόνισε πως «η επόμενη μέρα των κρίσιμων εκλογών του Ιουλίου, θα πρέπει να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους. Ένας άνεμος αισιοδοξίας και ανανέωσης πνέει ήδη στην Ελλάδα και οφείλουμε όλοι μαζί να τον μετατρέψουμε σε πνοή δημιουργίας με στόχο να βάλουμε οριστικό τέλος στις παθογένειες του χθες.

width=600

Στόχος μας είναι μια αυτοδύναμη Ελλάδα που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις σκοτεινές μέρες της χρεοκοπίας. Οι νέοι άνθρωποι μπαίνουμε μπροστά στη μάχη αυτή», κατέληξε η πολιτευτής της ΝΔ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^