ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Ρένα Καραλαριώτου: Ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών
Επίσκεψη σε Τερψιθέα και ΑΤΑ

“Όλοι μαζί διεκδικούμε τη Λάρισα της Ανάπτυξης, της Κοινωνικής Συνοχής και της Καινοτομίας. Ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών και ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να κάνουμε έργο για την πόλη μας, για να κάνουμε το πρόγραμμά μας πράξη. Δεν συμβιβαζόμαστε με το μέτριο, μπορούμε, αξίζουμε καλύτερα”, τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου.
Από τη συνοικία της Τερψιθέας, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”, μιλώντας σε συγκέντρωση των κατοίκων της περιοχής, επανέλαβε το δίλημμα των εκλογών. “Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ξεκάθαρο: Θα χάσουμε άλλα τέσσερα χρόνια ή θα κάνουμε τη Λάρισα Πόλη της Ανάπτυξης, της Ανθρωπιάς και της Καινοτομίας; Οι πολίτες θα αποφασίσουν”, είπε.
Θετική ψήφος
“Σας ζητώ τη θετική ψήφο για τρεις κυρίως λόγους: Πρώτον, γιατί μπορούμε να διεκδικήσουμε περισσότερους πόρους για μεγάλα έργα και παρεμβάσεις στην Πόλη μας από την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει στην χώρα τον Οκτώβριο, με τις εθνικές εκλογές. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα μεγάλο έργο για την πόλη. Δεν μπορεί να δώσει τίποτα άλλο στην Πόλη.
Δεύτερον, γιατί έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με νέες καινοτόμες ιδέες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των Δημοτών, στις γειτονιές, στην Πόλη -πρόγραμμα που υιοθετεί τις καλύτερες πρακτικές από τους ισχυρότερους Δήμους της Ευρώπης. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν έχει καταθέσει ούτε καν πρόγραμμα για την πόλη.
Τρίτον, γιατί ως Πολιτικός Μηχανικός έχω μάθει να κτίζω σε στέρεες βάσεις. Να δεσμεύομαι μόνο για αυτά που μπορώ να κάνω πράξη. Γιατί ως άνθρωπος που έχει υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας απέδειξα ότι μπορώ να κάνω έργο για την πόλη και τους πολίτες. Ο απερχόμενος Δήμαρχος σας υπόσχεται ξανά όσα σας είχε υποσχεθεί το 2014 και δεν έκανε πράξη πέντε χρόνια τώρα. Το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Και δεν θα περιμένει. Στις 26 Μαϊου, κερδίζουμε και προχωράμε Μπροστά. Με Νέα Δημοτική Αρχή, Νέους Ανθρώπους, Νέα Δήμαρχο” κατέληξε η κ.Καραλαριώτου.
Σε Ηρ.Πολυτεχνείου και ΑΤΑ
Να σημειωθεί ότι η κ.Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υποψηφίους της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά” επισκέφθηκε και την περιοχή του ΑΤΑ, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες της συνοικίας και άκουσε τα προβλήματα και αιτήματά τους.
.jpg)
.jpg)
- ΔΙΕΘΝΗ | 08.07.2025 | 19:52
Κίνα: Επίδειξη δύναμης στην Ερυθρά Θάλασσα – Στοχοθέτησαν με λέιζερ γερμανικό αεροσκάφος - ΛΑΡΙΣΑ | 08.07.2025 | 19:30
Πάνω από 41 βαθμούς στα Δένδρα Τυρνάβου σήμερα -η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού - ΔΙΕΘΝΗ | 08.07.2025 | 17:47
Μετά το χαστούκι η Μπριζίτ δεν έδωσε επιδεικτικά το χέρι στον Μακρόν - ΕΛΛΑΔΑ | 08.07.2025 | 16:13
Φωτιά στην Πιερία – Στη μάχη επίγειες και εναέριες δυνάμεις - ΒΟΛΟΣ | 08.07.2025 | 15:57
Συνάντηση Αχ. Μπέου – Αδωνι Γεωργιάδη - ΒΟΛΟΣ | 08.07.2025 | 15:53
Ευρωπαϊκού τύπου το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 08.07.2025 | 15:48
Πρ. Παυλόπουλος: Οι απόψεις μου ταυτίζονται με αυτές του Κώστα Καραμανλή – Καραμανλής: «Είναι προνόμιο για μένα η φιλία του» - ΒΟΛΟΣ | 08.07.2025 | 15:32
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Κορινθία και Μαγνησία
- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 07.07.2025 | 09:53
Έξαλλος ο Πορτοσάλτε για τον εκβιασμό της Μακρή: «Βρομιαραίοι και τρισάθλιοι αρουραίοι μέσα στα site» - ΛΑΡΙΣΑ | 07.07.2025 | 09:42
Τραγωδία στους Νέους Πόρους: Πνίγηκε 75χρονη Καλαμπακιώτισσα κατά τη διάρκεια εκδρομής - ΕΛΛΑΔΑ | 07.07.2025 | 13:11
Στη Βουλή η Καρυστιανού - Κατέθεσε 1,3 εκατομμύρια υπογραφές για την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος - ΒΟΛΟΣ | 07.07.2025 | 15:38
Βόλος: Την Πέμπτη ενώπιον της Δικαιοσύνης ο ιδιοκτήτης ΜΜΕ που κατηγορείται ότι εκβίαζε την Ζ. Μακρή - ΕΛΛΑΔΑ | 07.07.2025 | 09:45
«Καμίνι» η χώρα με θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς Κελσίου – Στα ύψη ο υδράργυρος - ΛΑΡΙΣΑ | 08.07.2025 | 14:30
Δημ. Τσιούρης πρόεδρος ΤΟΕΒ Πηνειού για τους πληγέντες στην Κάρλα: «Όχι άλλο λάσπη στον πόνο μας» - ΒΟΛΟΣ | 07.07.2025 | 15:44
Στη Μαγνησία την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 07.07.2025 | 22:52
Τέμπη: Αιχμές συγγενών θυμάτων κατά Καρυστιανού -Τι λένε Βλάχος και Πλακιάς για τις υπογραφές που κατέθεσε στη Βουλή