Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

35 υπογραφές ενός Συριζαίου γνώση.

Του Ηρακλή Γερογιώκα

35 υπογραφές ενός Συριζαίου γνώση.
24.05.2019 | 12:55
cosmos


Διαβάζοντας την επιστολή των 35 Λαρισαίων για τις ευρωεκλογές θα πρέπει να επισημανθούν ορισμένες παρατηρήσεις προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων.
1. Πρόκειται για γνωστά στελέχη του αριστερού χώρου στην μεγάλη τους πλειοψηφία, ενώ η σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με ανθρώπους του παλιού ΠΑΣΟΚ που χτυπούσαν παλαμάκια στις ζεμπεκιές του Α. Τσοχατζόπουλου στις χοροεσπερίδες του ΠΑΣΟΚ Λάρισας στο κοσμικό κέντρο «Μαριάννα».
2. Μιλώντας για συμμαχίες και ένωση δυνάμεων πρέπει να θυμίσουμε ότι δεν είναι και πολύ καλοί σε αυτό καθώς η σχέση τους με τους μέχρι πρότινος συντρόφους Podemos και ΑΝΕΛ έγινε πολύ γρήγορα παρελθόν, για να μη θυμηθούμε τους συντρόφους τους που μαζί θα έδιωχναν την «Μαντάμ Μέρκελ».
3. Η Ευρώπη όντως αλλάζει και όχι μόνο αυτήν. Τα κράτη ανά τον κόσμο δίνουν έμφαση στην κρατική τους υπόσταση τόσο αμυντικά όσο και οικονομικά. Οι ιδέες αδελφοσύνης των λαών που διαβάζανε στα αμφιθέατρα περασμένων δεκαετιών ανήκουν στο παρελθόν. Κάνανε το λάθος με τη Μακεδονία. Αν τους δοθεί η ευκαιρία θα ξανακάνουν στα Ελληνοτουρκικά. Αλλά δεν θα τους δοθεί.
4. Είναι κρίμα για την Ελλάδα άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική να μην έχουν ιδέα για το κλίμα στο διεθνές περιβάλλον σε μια περίοδο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσες προκλήσεις στο Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ, με την τουρκική προκλητικότητα να χτυπάει κόκκινο.
5. Για ποια αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών από ξένες δυνάμεις μιλάνε; Από αυτές που ζητάνε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου ;

6. Για ποια ακροδεξιά μιλάνε, μήπως αναφέρονται στην κ. Κοντουρά ή στον κ. Κόκκαλη που κοσμούν τα ψηφοδέλτιά τους και μάλιστα έχουν αποσπάσει την εύνοια του κ. Τσίπρα ;

7. Είναι επιτακτική ανάγκη σε αυτή τη χώρα να αφήσουμε τη δημαγωγία στην άκρη, να σκεφτούμε το εθνικό μας συμφέρον, να διασφαλίσουμε την εθνική μας επιβίωση. Να λέμε την αλήθεια. Και να μιλάμε μόνο όταν γνωρίζουμε και μόνο για αυτά που γνωρίζουμε.

Ηρακλής Γερογιώκας
Μέλος Π.Ε και Τομέα Εξωτερικών ΝΔ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^