Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

35 υπογραφές ενός Συριζαίου γνώση.

Του Ηρακλή Γερογιώκα

35 υπογραφές ενός Συριζαίου γνώση.
24.05.2019 | 12:55
Animus Benefits
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Δαλαβίκας Bikes
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες


Διαβάζοντας την επιστολή των 35 Λαρισαίων για τις ευρωεκλογές θα πρέπει να επισημανθούν ορισμένες παρατηρήσεις προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων.
1. Πρόκειται για γνωστά στελέχη του αριστερού χώρου στην μεγάλη τους πλειοψηφία, ενώ η σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με ανθρώπους του παλιού ΠΑΣΟΚ που χτυπούσαν παλαμάκια στις ζεμπεκιές του Α. Τσοχατζόπουλου στις χοροεσπερίδες του ΠΑΣΟΚ Λάρισας στο κοσμικό κέντρο «Μαριάννα».
2. Μιλώντας για συμμαχίες και ένωση δυνάμεων πρέπει να θυμίσουμε ότι δεν είναι και πολύ καλοί σε αυτό καθώς η σχέση τους με τους μέχρι πρότινος συντρόφους Podemos και ΑΝΕΛ έγινε πολύ γρήγορα παρελθόν, για να μη θυμηθούμε τους συντρόφους τους που μαζί θα έδιωχναν την «Μαντάμ Μέρκελ».
3. Η Ευρώπη όντως αλλάζει και όχι μόνο αυτήν. Τα κράτη ανά τον κόσμο δίνουν έμφαση στην κρατική τους υπόσταση τόσο αμυντικά όσο και οικονομικά. Οι ιδέες αδελφοσύνης των λαών που διαβάζανε στα αμφιθέατρα περασμένων δεκαετιών ανήκουν στο παρελθόν. Κάνανε το λάθος με τη Μακεδονία. Αν τους δοθεί η ευκαιρία θα ξανακάνουν στα Ελληνοτουρκικά. Αλλά δεν θα τους δοθεί.
4. Είναι κρίμα για την Ελλάδα άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική να μην έχουν ιδέα για το κλίμα στο διεθνές περιβάλλον σε μια περίοδο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε τόσες προκλήσεις στο Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ, με την τουρκική προκλητικότητα να χτυπάει κόκκινο.
5. Για ποια αποδοχή της Συμφωνίας των Πρεσπών από ξένες δυνάμεις μιλάνε; Από αυτές που ζητάνε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου ;

6. Για ποια ακροδεξιά μιλάνε, μήπως αναφέρονται στην κ. Κοντουρά ή στον κ. Κόκκαλη που κοσμούν τα ψηφοδέλτιά τους και μάλιστα έχουν αποσπάσει την εύνοια του κ. Τσίπρα ;

7. Είναι επιτακτική ανάγκη σε αυτή τη χώρα να αφήσουμε τη δημαγωγία στην άκρη, να σκεφτούμε το εθνικό μας συμφέρον, να διασφαλίσουμε την εθνική μας επιβίωση. Να λέμε την αλήθεια. Και να μιλάμε μόνο όταν γνωρίζουμε και μόνο για αυτά που γνωρίζουμε.

Ηρακλής Γερογιώκας
Μέλος Π.Ε και Τομέα Εξωτερικών ΝΔ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - τσάι του βουνού
Ευθυμίου Red Inn
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^