Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Φαβορί οι νυν δήμαρχοι στους 3 θεσσαλικούς δήμους-πρωτεύουσες με βάση το στοίχημα

Δεν προσφέρεται απόδοση για τον Κώστα Αγοραστό

Φαβορί οι νυν δήμαρχοι στους 3 θεσσαλικούς δήμους-πρωτεύουσες με βάση το στοίχημα
22.05.2019 | 14:28

 Πολύ χαμηλά στις στοιχηματικές αποδόσεις είναι οι τρεις νυν δήμαρχοι των Θεσσαλικών πρωτευουσών (εξαιρείται η Καρδίτσα που δεν συμμετέχει στο στοίχημα) γεγονός που μεταφράζεται ότι θεωρούνταοι από τους παίκτες του στοιχήματος ως φαβορί για την επανεκλογή τους.

 Συγκεκριμένα στο Δήμο Λαρισίων η απόδοση του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, έπεσε στο 1,20, έναντι 3,70 της βασικής αντιπάλου του Ρένας Καραλαριώτου. Θυμίζουμε ότι στο ξεξκίνημα της προεκλογικής περιόδου (προ διμήνου) οι αποδόσεις ήταν περίπου ίδιες στο 1,65 με 1,70 για Καλογιάννη και Καραλαριώτου.Ακολουθούν ο Πέτρος Κρίκης με απόδοση 30, ο Νίκος Γαμβρούλας με απόδοση 80 και τέλος ο Παναγιώτης Γούλας με απόδοση 100.

 

 Στο Δήμο Βόλου, απόλυτο φαβορί στοιχηματικά είναι ο Αχιλλέας Μπέος με απόδοση 1,08, ακολουθεί η Ν΄νσυ Καπούλα με απόδοση 10 και ο Ιάσωνας Αποστολάκης με απόδοση 12. Ο απόστολος Παπδούλης εχει απόδοση 35 και ο Απόστολος Ριζόπουλος 50.

 

 Τέλος στο Δήμο Τρικκαίων ο Δημήτρης Παπαστεργίου έχει απόδοση 1,10, ακολουθεί ο Κωνστ. Κρεμμύδας με απόδοση 7,5, ο Χρήστος Κρητικός με απόδοση 18, ο Γιώργος Μητσιούλης με απόδοση 30 και τέλος ο Γιώργος Καϊκης με απόδοση 35.

 

Χαρακτηριστικό είναι ότι για την περιφέρεια Θεσσαλίας η εταιρία στοιχημάτων δεν προσφέρει αποδόσεις μιας και ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός θεωρείται το απόλυτο φαβορί.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^