Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Η ΕΡΓΗΛ πήρε άλλα 480 χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ

Σκληρή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Βόλου

Η ΕΡΓΗΛ πήρε άλλα 480 χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ
21.05.2019 | 19:47
Animus Benefits
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Δαλαβίκας Bikes
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Ο πόλεμος μεταξύ της κοινωνίας του Βόλου, τουλάχιστον του υγιούς τμήματός της, που αποτελεί και τη συντριπτική πλειονότητα, και της ληστρικής νοοτροπίας εταιρίας της ΕΡΓΗΛ συνεχίζεται και τα επεισόδια, δυστυχώς, είναι ατελείωτα.
Την Παρασκευή είχαμε άλλη μια δυσάρεστη εξέλιξη όταν οι συγκεκριμένοι εργολάβοι εκμεταλλευόμενοι την άγνοια (ή και την προθυμία;) συγκεκριμένων δικαστών και τη διάθεση για… συνεργασία συγκεκριμένων τραπεζικών στελεχών, πέτυχαν να αρπάξουν άλλα 480.000 ευρώ από το ταμείο της ΔΕΥΑΜΒ, χρήματα που υποστηρίζουν ότι τους ανήκουν για εργασίες που όλοι γνωρίζουν ότι ουδέποτε πραγματοποίησαν.
Η απόφαση ενός δικαστή, που αγνόησε τόσο το κοινό περί δικαίου αίσθημα, όσο και τις αλλεπάλληλες και αντίθετες με τη δική του αποφάσεις συναδέλφων του, δεν μας απογοητεύουν, αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την προστασία της περιουσίας του Βολιώτικου λαού, που παραμένει σε κίνδυνο.
Από το 2014, όταν παραλάβαμε τετελεσμένα γεγονότα, με κορυφαία την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου σε βάρος της ΔΕΥΑΜΒ και υπέρ της ΕΡΓΗΛ, που εκμεταλλεύτηκε τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις (ενδεχομένως και σκόπιμες) πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων άλλων, προηγούμενων της δικής μας, δημοτικών αρχών, δεν σταματήσαμε τον αγώνα και συνεχίζουμε με πίστη μέχρι την τελική δικαίωση.
Μας λυπεί, ωστόσο, η στάση και συμπεριφορά τοπικών πολιτικών (;) παραγόντων, όπως αυτάρεσκα αυτοχαρακτηρίζονται και που μάλιστα φιλοδοξούν να ηγηθούν της πόλης, που πανηγύρισαν για την δυσμενή αυτή εξέλιξη, καθώς με την ανεπάρκεια και την αφέλεια που τους χαρακτηρίζουν δεν συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για πλήγμα στον Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, αλλά για απώλεια χρημάτων του Βολιώτικου λαού!
Ιδιαίτερα μάλιστα μία εξ αυτών, πιθανώς αποπειρώμενη να κάνει χιούμορ, θυμήθηκε και τη δήλωση του Δημάρχου για τη φωτογραφία που θα έπαιρναν οι εργολάβοι, δήλωση που έγινε για να δείξει την αποφασιστικότητα αντίστασης απέναντι στις ορέξεις τους. Δεν γνωρίζουμε αν χάρηκε που οι συνάδελφοι του πατρός της πέτυχαν έστω και αυτή τη νίκη, ή γιατί η δήλωση για τη φωτογραφία την βοήθησε να ανασύρει από τη μνήμη της άλλες αναμνήσεις….
Οφείλει, πάντως, να γνωρίζει ότι ο Βόλος έχει Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή που συνεχίζονται να μάχονται με σθένος και αποφασιστικότητα όσους επιβουλεύονται την περιουσία του βολιώτικου λαού, την ώρα που εκείνη περιφέρεται με το μπουλούκι της ανά την πόλη, προκαλώντας γενικώς θυμηδία…Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - τσάι του βουνού
Ευθυμίου Red Inn
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^