Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Πέτριτς: «Ευρώπη και τελικός κυπέλλου»

Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής της ΑΕΛ

Πέτριτς: «Ευρώπη και τελικός κυπέλλου»
17.05.2019 | 18:12

Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, αναλαμβάνει άμεσα και επισήμως καθήκοντα καθώς βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και σήμερα παρουσιάστηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑ Αλέξη Κούγια.

«Mου δίνεται μία ευκαιρία για να δουλέψω σε ένα μεγάλο σωματείο όπως η ΑΕΛ, θέλοντας τον χρόνο και την ευκαιρία για να πετύχουμε μία καλύτερη θέσεη σε σχέση με το τελευταίοπρωτάθλημα, σημείωσε ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι στόχος παράλληλα είναι η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου και η έξοδος στην Ευρώπη.

«Πήρα το ρίσκο για να έρθω αλλά θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις» σχολίασε σχετικά.

Μια πρώτη εικόνα για την ομάδα πάντως έχει ήδη. Όπως είπε: Έχω δει διάφορα παιχνίδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μία ομάδα συμπαγής και πειθαρχημένη αλλά θέλω την ελευθερία να δουλέψω με τους παίκτες και σε διάστημα δύο εβδομάδων θα ξέρω τι χρειαζόμαστε από εκεί και πέρα. Δεν θα πιέσω καταστάσεις και πρώτα πρέπει να δω τους παίκτες για να βγάλω συμπεράσματα. Μπορεί να προτιμώ το 4-4-2 ως σύστημα αλλά θα πρέπει να δω και πώς μπορούν να ανταποκριθούν οι υπάρχοντες παίκτες σ αυτό». Παράλληλα δήλωσε ότι περιμένει να ενημερωθεί για την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά να βγουν οι αποφάσεις για το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία.

Η ΑΕΛ σήμερα όμως κλείνει 55 χρόνια ζωής. «Είναι σίγουρα ένα σημάδι. Αλλά από την άλλη θέλω και του χρόνου τέτοια μέρα να είμαι εδώ για να έχουμε βελτιωθεί κι εγώ και η ομάδα».

Χρυσόστομος ΤρίμμηςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^