Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλικά Σχόλια

Μπέο, Καλογιάννη και Παπαστεργίου δίνουν φαβορί τα πονταρίσματα στο στοίχημα

Για επανεκλογή

Μπέο, Καλογιάννη και Παπαστεργίου δίνουν φαβορί τα πονταρίσματα στο στοίχημα
04.05.2019 | 01:34
Animus Benefits
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Δαλαβίκας Bikes
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Οι στοιχηματικές αποδόσεις γνωστής εταιρείας στοιχημάτων εξακολυθούν να θεωρούν φαβορί για τις εκλογές τους νυν δημάρχους Βόλου, Λάρισας και Τρικκαίων , Αχιλ΄΄εα Μπέο, Απόστολο, Καλογιάννη και Δημήτρη Παπαστεργίου..

 Συγκεκριμένα για τον Αχιλλέα Μπέο η απόδοση είναι η χαμηλότερη μόλις 1.08, έναντι 10 της Νάνσυς Καπούλα, 12 του Ιάσονα Αποστολάκη, 35 του Απόστολου Παπαδούλη και 50 του Απόστολου Ριζόπουλου.

 Εκεί που έχουμε σημαντική διαφοροποίηση είναι στο Δήμο Λαρισαίων όπου ο Απόστολος Καλογιάννης από απόδοση 2.35 προ διμήνου, έπεσε στο 1,65 και τελευταία στο 1.35 απόδοση, έναντι 2,85 της βασικής συνυποψήφιάς του της Ρένας Καραλαριώτου (είχε ξεκινήσει με χαμηλότερη απόδοση από τον Αποστολο Καλογιάννη). Φαίνεται λοιπόν ότι για τη στοιχηματική εταιρεία, ο νυν δήμαρχος φαντάζει ως φαβορί για επανεκλογή, με βάση τα πονταρίσμτα υπέρ του από τους παίχτες του στοιχήματος. Ενδιαφέρον είναι και το στοιχείο ότι ο Νίκος Γαμβρούλας παρουσιάζεται με απόδοση 80, έναντι απόδοσης 100 του Παναγιώτη Γούλα. Ο πέτρος Κρίκης εμφανίζεται με απόδοση 25. Τέλος στο Δήμο Τρικκάιων ο Δημήτρης Παπαστεργίου έχει απόδοση 1.10 , ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας 7,5, ο Χρήστος Κρητικός 18, ο Γιώργος Μητσιούλης 30 και ο Θοδωρής Τσέλας 50.

Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσφέρεται σε απόδοση 1.15. Σε πολύ μεγαλύτερες τιμές ακολουθούν οι Νίκος Τσιλιμίγκας (6.20), Δημήτρης Κουρέτας (18.00), Θανάσης Ακριβός (35.00), Τάσος Τσιαπλές (50.00) και Στάθης Ντούρος (50.00).Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλικά Σχόλια

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - τσάι του βουνού
Ευθυμίου Red Inn
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^