Ειδήσεις, νέα για Λαρισαϊκά και Σχόλια


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Μπέο, Καλογιάννη και Παπαστεργίου δίνουν φαβορί τα πονταρίσματα στο στοίχημα

Για επανεκλογή

Μπέο, Καλογιάννη και Παπαστεργίου δίνουν φαβορί τα πονταρίσματα στο στοίχημα
04.05.2019 | 01:34

Οι στοιχηματικές αποδόσεις γνωστής εταιρείας στοιχημάτων εξακολυθούν να θεωρούν φαβορί για τις εκλογές τους νυν δημάρχους Βόλου, Λάρισας και Τρικκαίων , Αχιλ΄΄εα Μπέο, Απόστολο, Καλογιάννη και Δημήτρη Παπαστεργίου..

 Συγκεκριμένα για τον Αχιλλέα Μπέο η απόδοση είναι η χαμηλότερη μόλις 1.08, έναντι 10 της Νάνσυς Καπούλα, 12 του Ιάσονα Αποστολάκη, 35 του Απόστολου Παπαδούλη και 50 του Απόστολου Ριζόπουλου.

 Εκεί που έχουμε σημαντική διαφοροποίηση είναι στο Δήμο Λαρισαίων όπου ο Απόστολος Καλογιάννης από απόδοση 2.35 προ διμήνου, έπεσε στο 1,65 και τελευταία στο 1.35 απόδοση, έναντι 2,85 της βασικής συνυποψήφιάς του της Ρένας Καραλαριώτου (είχε ξεκινήσει με χαμηλότερη απόδοση από τον Αποστολο Καλογιάννη). Φαίνεται λοιπόν ότι για τη στοιχηματική εταιρεία, ο νυν δήμαρχος φαντάζει ως φαβορί για επανεκλογή, με βάση τα πονταρίσμτα υπέρ του από τους παίχτες του στοιχήματος. Ενδιαφέρον είναι και το στοιχείο ότι ο Νίκος Γαμβρούλας παρουσιάζεται με απόδοση 80, έναντι απόδοσης 100 του Παναγιώτη Γούλα. Ο πέτρος Κρίκης εμφανίζεται με απόδοση 25. Τέλος στο Δήμο Τρικκάιων ο Δημήτρης Παπαστεργίου έχει απόδοση 1.10 , ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας 7,5, ο Χρήστος Κρητικός 18, ο Γιώργος Μητσιούλης 30 και ο Θοδωρής Τσέλας 50.

Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Κωνσταντίνος Αγοραστός είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσφέρεται σε απόδοση 1.15. Σε πολύ μεγαλύτερες τιμές ακολουθούν οι Νίκος Τσιλιμίγκας (6.20), Δημήτρης Κουρέτας (18.00), Θανάσης Ακριβός (35.00), Τάσος Τσιαπλές (50.00) και Στάθης Ντούρος (50.00).Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Λαρισαϊκά και Σχόλια

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^