Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Α.Καλογιάννης: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε στελέχη και εργαζόμενους Δήμου και ΔΕΥΑΛ»

ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Α.Καλογιάννης: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε στελέχη και εργαζόμενους Δήμου και ΔΕΥΑΛ»
15.03.2019 | 15:25
Fashion City Outlet
Animus Benefits
alphawood
ICBS

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης προχώρησε χθες βράδυ σε απόλογισμό του έργου του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο,παρουσιάζοντας παράλληλα το προσωπικό του όραμα για το μέλλον της Λάρισας. Ο κ.Καλογιάννης έκανε λόγω για ένα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα αυτής της περιόδου πρόγραμμα έργων, που ανέρχεται στα € 60 εκ. και βρίσκεται σε εξέλιξη από το Δήμο και τη ΔΕΥΑΛ. Όπως τόνισε, ο δήμος αξιοποίησε με σχέδιο και διαφάνεια, τους πόρους του Δήμου αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία των ΟΤΑ.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που έγιναν, σε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και σε όσα έχουν προγραμματιστεί στους τομεις του πολιτισμού, της κοινωνικής πολιτικής , ενώ όπως τόνισε στο επίκεντρο βρίσκεται η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και η καλύτερη λειτουργία της πόλης.


Σήμερα, ο δήμαρχος Λαρισαίων και στον απόηχο της χθεσινής εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

<<Η εκδήλωση απολογισμού της δημοτικής θητείας που ολοκληρώνεται, κατέδειξε περίτρανα το ιδιαίτερα σημαντικό και πρωτόγνωρο έργο που συντελέστηκε.

Κατέδειξε ότι με το σχεδιασμό και το έργο μας προσεγγίζουμε ολοένα και περισσότερο τη φιλοδοξία και το όραμα μας: να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη πόλη, που να πρωταγωνιστεί ως πρώτος περιφερειακός πόλος ανάπτυξης, με σεβασμό στον πολίτη και το αστικό και περιαστικό περιβάλλον. Μια πόλη σύγχρονη, ευρωπαϊκή, που να εξασφαλίζει ποιοτική διαβίωση σε μας και τις γενιές που έρχονται.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τόσων έργων και δράσεων απαίτησε πολλές ώρες εντατικής και επίμονης εργασίας αλλά και στενής συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών στελεχών και των υπηρεσιακών παραγόντων. Όλα όσα περιλαμβάνονται στον απολογισμό του έργου, δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς την στήριξη και τη συνεργασία του συνόλου των εργαζομένων στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΛ.

Προσωπικά και συνολικά η δημοτική αρχή οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επικεφαλής των Διευθύνσεων, τα στελέχη και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών ακόμη και τους συμπολίτες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που προσφέρουν υπηρεσίες στο Δήμο Λαρισαίων. Η συμβολή όλων ήταν και είναι καθοριστική.>>Α.Καλογιάννης: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε στελέχη και εργαζόμενους Δήμου και ΔΕΥΑΛ»

Α.Καλογιάννης: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε στελέχη και εργαζόμενους Δήμου και ΔΕΥΑΛ»

Α.Καλογιάννης: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε στελέχη και εργαζόμενους Δήμου και ΔΕΥΑΛ»


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Victoria Cinemas
Agronuts
Όλυμπος
Μικρές Αγγελίες
Νέος Αγών
thesnea.gr
Thema - Scavolini
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^