Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Οι αγρότες έφυγαν αλλά ο αγώνας τους συνεχίζεται

Ραντεβού στα δικαστήρια αλλά και στο Κιλελέρ

Οι αγρότες έφυγαν αλλά ο αγώνας τους συνεχίζεται
16.02.2019 | 15:03
Φυτικά Επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΡΙΖΟΥΛΗΣ
Fashion City Outlet
ICBS

Όπως είχαν αποφασίσει και ανακοινώσει ήδη από χθες, οι αγρότες ποχώρησαν από το μπλόκο της Νίκαιας σταδιακά σήμερα το πρωί έχοντας πραγματοποιήσει τις σχετικές κινητοποιήσεις ως αντίδραση στην κυβερνητική πολιτική από τις 28 Ιανουαρίου.

Απογοήτευση αλλά και διάθεση για συνέχιση των αντιδράσεων ήταν τα συναισθήματα που κυριαρχούσαν σήμερα στο μπλόκο της Νίκαιας, με τους αγρότες να τονίζουν για μία ακόμη φορά ότι κανένα από τα αιτήματά τους δεν ικανοποιήθηκε από την Κυβέρνηση, στη συνάντηση που είχαν με τα κλιμάκια των συναρμόδιων υπουργείων.

«Δεν φτάνει μόνο το ότι δεν ικανοποίησαν κανένα αίτημα. Έρχονται και νέα μέτρα όπως το τέλος για το πρασίνισμα και έπεται συνέχεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της ΕΟΑΣΚ, Κώστας Τζέλλας. 

Ωστόσο οι παραγωγοί έχουν δρομολογήσει ήδη τις επόμενες κινήσεις τους. Όπως σημειώνουν οι εκπρόσωπο των αγροτών, την 1η Μαρτίου θα βρεθούν μαζικά στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου θα δικαστούν 10 συνάδελφοί τους στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για τις φετινές κινητοποιήσεις. Εξάλλου, στις 17 Μαρτίου θα ακολουθήσει συλαλλητήριο στο Κιλελέρ, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία ακόμη απάντηση στην κυβερνητική πολιτική.

Χρυσόστομος ΤρίμμηςΟιΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Μαουσίδης-Νάνος

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΝΤΙΖΕΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
karatzios music services
Μικρές Αγγελίες
thesnea.gr
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^