Ειδήσεις, νέα για Ελλάδα

Υπόθεση Ριχάρδου: Την αποφυλάκιση του ζητά ο Εισαγγελέας

ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΠΤΑ

Υπόθεση Ριχάρδου: Την αποφυλάκιση του ζητά ο Εισαγγελέας
07.12.2018 | 17:58
Fashion City Outlet
Animus Benefits
alphawood
ICBS

Υπέρ της αποφυλάκισης των 8 κατηγορουμένων οι οποίοι ενεπλάκησαν στο κύκλωμα χρυσού, τάσσεται στην πρόταση της προς το δικαστικό συμβούλιο και η εισαγγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός υιοθετεί την διάταξη της ανακρίτριας, με την οποία άναψε το πράσινο φως για την αποφυλάκιση των 8 , μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ενεχειροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, κρίνοντας ότι από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και λογω του ερειδόμενου νομικού ζητήματος, δεν συντρέχει λόγος διατήρησης της προσωρινής τους κρατήσεως.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελική αρχή εμμένει στην νομική άποψη ότι το αδίκημα της λαθρεμπορίας στοιχειοθετείται, ωστόσο λόγω της νομικής διάστασης που έχει προκληθεί, κρίνει οι 8 πρέπει να αποφυλακιστούν, με περιοριστικούς όρους, έως ότου λυθεί το βασικό αυτό ζήτημα.
Να σημειωθεί, ότι το θέμα της στοιχειοθέτησης της κατηγορίας ετέθη αρχικά από τους συνηγόρους των κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα η ανακρίτρια να αναζητήσει λύση κατά την διάρκεια των απολογιών των κατηγορουμένων από την ΑΑΔΕ, ενώ ήδη ορισμένοι από αυτούς είχαν προσωρινά κρατηθεί και άλλοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

Πηγή:  iefimerida.gr

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Ελλάδα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Victoria Cinemas
Agronuts
Όλυμπος
Μικρές Αγγελίες
Νέος Αγών
thesnea.gr
Thema - Scavolini
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^