Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλικά Σχόλια

Με το αυτοκίνητο δίπλα στο κύμα

Κάπου ανάμεσα σε Αγιόκαμπο και Βελίκα

Με το αυτοκίνητο δίπλα στο κύμα
16.08.2018 | 15:52
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΝΑΣΣΑ
Κεμπάμπ και Κότα
Animus Benefits
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Παραλία ανάμεσα σε Αγιόκαμπο και Βελίκα Λάρισας, Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018: Καμαρωτός ο ιδιοκτήτης του μεγάλου οχήματος το έχει κατεβάσει στην... παραλία του Αγιοκάμπου και απολαμβάνει και αυτός και το τετράτροχό του τη θάλασσα!

Ένα μέτρο κυριολεκτικά από το κύμα το Lada Niva και κυριολεκτικά δεν... τρέχει κάστανο! Προφανώς και το συγκεκριμένο όχημα (και κανένα άλλο ουσιαστικά) δεν έχει καμία δουλειά δίπλα στο κύμα. Ούτε ανάγκη να δροσιστεί είχε, ούτε χώρος στάσης ή στάθμευσης είναι το συγκεκριμένο σημείο.

Ποιος όμως θα ελέγξει τον συγκεκριμένο; Ποιος θα τον βάλει στη θέση του; Ποιος θα του δώσει να καταλάβει ότι η παραλία δεν είναι ιδιοκτησία του για να κάνει ότι του καπνίσει; Ποιος θα του πει μια κουβέντα χωρίς να βρει στο τέλος και τον μπελά του από πάνω;

Το θράσος βέβαια του συγκεκριμένου οδηγού μπορεί να είναι τέτοιο που στο τέλος να ζητήσει και να του φτιάξουν και δρόμο για να κατεβαίνει το αυτοκίνητο πιο άνετα στην παραλία, ή και να ζητήσει και καμιά αποζημίωση αν πάθει καμιά ζημιά!

Χ.Τ.Με το αυτοκίνητο δίπλα στο κύμα


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλικά Σχόλια

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^