Ειδήσεις, νέα για Λαρισαϊκά και Σχόλια

Με το αυτοκίνητο δίπλα στο κύμα

Κάπου ανάμεσα σε Αγιόκαμπο και Βελίκα

Με το αυτοκίνητο δίπλα στο κύμα
16.08.2018 | 15:52
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM

Παραλία ανάμεσα σε Αγιόκαμπο και Βελίκα Λάρισας, Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018: Καμαρωτός ο ιδιοκτήτης του μεγάλου οχήματος το έχει κατεβάσει στην... παραλία του Αγιοκάμπου και απολαμβάνει και αυτός και το τετράτροχό του τη θάλασσα!

Ένα μέτρο κυριολεκτικά από το κύμα το Lada Niva και κυριολεκτικά δεν... τρέχει κάστανο! Προφανώς και το συγκεκριμένο όχημα (και κανένα άλλο ουσιαστικά) δεν έχει καμία δουλειά δίπλα στο κύμα. Ούτε ανάγκη να δροσιστεί είχε, ούτε χώρος στάσης ή στάθμευσης είναι το συγκεκριμένο σημείο.

Ποιος όμως θα ελέγξει τον συγκεκριμένο; Ποιος θα τον βάλει στη θέση του; Ποιος θα του δώσει να καταλάβει ότι η παραλία δεν είναι ιδιοκτησία του για να κάνει ότι του καπνίσει; Ποιος θα του πει μια κουβέντα χωρίς να βρει στο τέλος και τον μπελά του από πάνω;

Το θράσος βέβαια του συγκεκριμένου οδηγού μπορεί να είναι τέτοιο που στο τέλος να ζητήσει και να του φτιάξουν και δρόμο για να κατεβαίνει το αυτοκίνητο πιο άνετα στην παραλία, ή και να ζητήσει και καμιά αποζημίωση αν πάθει καμιά ζημιά!

Χ.Τ.Με το αυτοκίνητο δίπλα στο κύμα

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Europa Security
Διανομή πετρελαίου κίνησης VP Diesel

Άλλες ειδήσεις για Λαρισαϊκά και Σχόλια

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Bruno Online Delivery

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^